fbpx

Μάθε πότε θα γίνουν οι τελετές αποφοίτησης των κυπριακών πανεπιστημίων για το 2022!

Άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά φτάνει στο τέλος της και η χαρά μας που υποδεχόμαστε το καλοκαίρι δεν κρύβεται…

Φέτος, τα κυπριακά πανεπιστήμια αποφάσισαν να κάνουν κανονικές τελετές αποφοίτησης και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους!

Έφτασε ο καιρός, λοιπόν, που αν είσαι φοιτητής θα πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο. Αν είσαι από αυτούς που δεν έζησαν την αποφοίτηση όπως έπρεπε τα προηγούμενα έτη, λόγω της πανδημίας, τότε άκου αυτό: Κάποια πανεπιστήμια δίνουν την ευκαιρία φέτος να ζήσεις την εμπειρία της τελετής αποφοίτησης δια ζώσης!

Δες πότε θα πραγματοποιηθούν οι φετινές αποφοιτήσεις των κυπριακών πανεπιστημίων:

1
Πανεπιστήμιο Κύπρου

change.org

To Πανεπιστήμιο Κύπρου θα διοργανώσει Τελετές Αποφοίτησης με φυσική παρουσία, στην πλατεία του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη (με εξαίρεση την Ιατρική που θα πραγματοποιηθεί στο Σιακόλειο), τηρουμένων των πρωτοκόλλων για διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ο μέγιστος αριθμός προσκεκλημένων που δικαιούται ο κάθε απόφοιτος είναι μέχρι 4 άτομα.

Οι τελετές θα πραγματοποιηθούν ανά Σχολή από τις 24 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου 2022 και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ!

2
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

cut.ac.cy

Το ΤΕΠΑΚ διοργανώνει επίσημη Τελετή Αποφοίτησης στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους, έτσι και φέτος.

Από τις 20 μέχρι τις 23 Ιουνίου, λοιπόν, στο Κηποθέατρο Λεμεσού θα γίνει η απονομή όλων των τίτλων σπουδών στους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών τους.

3
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

unic.ac.cy

Οι Τελετές Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για το 2022 θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 2 Ιουλίου, στο Ανοικτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μπορείς να δεις το αναλυτικό πρόγραμμα για την κάθε σχολή ΕΔΩ!

Υ.Γ.: Στην τελετή μπορούν να συμμετέχουν οι απόφοιτοι/ες και αποφοιτούντες/ούσες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 (Θερινή Περίοδος 2021, Χειμερινό Εξάμηνο 2021 και Εαρινό Εξάμηνο 2022).

4
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Facebook.com/EuropeanUniversityCyprus

Οι τελετές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου θα γίνουν φέτος με φυσική παρουσία! Μπορούν να παρευρεθούν και οι απόφοιτοι των χρονιών 2020 και 2021, αφού η πανδημία δεν είχε επιτρέψει να γίνουν τότε οι τελετές αποφοίτησης δια ζώσης.

Οι τελετές θα πραγματοποιηθούν από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου, ανά σχολή.

Συγκεκριμένα, 1η θα πραγματοποιηθεί η αποφοίτηση της Ιατρικής Σχολής (17/06), στη συνέχεια ακολουθεί η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (28/06), μια μέρα μετά (29/06) η Σχολή Επιστημών της Αγωγής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Ακολουθεί (30/06) η Νομική Σχολή μαζί με τις Θετικές Επιστήμες (χρονιές 2020 & 2021), ενώ η αποφοίτηση για τη Σχολή των Θετικών Επιστημών του 2022 θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστά (5/07). Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική θα τελεστεί η αποφοίτηση της Οδοντιατρικής (18/7).

5
Frederick University

Οι τελετές αποφοίτησης του πανεπιστημίου Frederick για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 θα διεξαχθούν από τις 27 Ιουνίου μέχρι και την 1η Ιουλίου ως ακολούθως:

Δευτέρα 27 Ιουνίου, στο Κηποθέατρο Λεμεσού, Τρίτη 28 Ιουνίου, Τελετή Βράβευσης Πρωτευσάντων & Απόφοιτων Διδακτορικών Προγραμμάτων στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, Τετάρτη 29 Ιουνίου & Παρασκευή 1η Ιουλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Κάθε απόφοιτος/η δικαιούται μέχρι 4 προσκεκλημένους, στους οποίους θα δοθούν προσκλήσεις που θα πρέπει να παρουσιάσουν στην είσοδο την ημέρα της τελετής!

6
Ακαδημαϊκό Ίδρυμα Alexander

alexander.ac.cy

Το Alexander College Cyprus θα διεξάγει την Τελετή Αποφοίτησής του, στις 9 Ιουνίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η απονομή όλων των τίτλων σπουδών στους φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών τους το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

7
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan θα διεξάγει την Τελετή Αποφοίτησης στις 11 Ιουλίου, στο Παττίχειο Θέατρο, για την απονομή όλων των τίτλων σπουδών στους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις απαιτήσεις των σπουδών τους.

8
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

cut.ac.cy

Η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Νέαπολις θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort.

Στην Τελετή θα μπορούν να συμμετάσχουν οι απόφοιτοι των χρονιών 2019-20, 2020-21 και του Χειμερινού Εξαμήνου 2021-22 (μέχρι τον Φεβρουάριο 2022). Τους απόφοιτους θα μπορούν να συνοδεύσουν μέχρι 3 καλεσμένοι!

Ευχόμαστε καλή αποφοίτηση και καλή σταδιοδρομία σε όσους αποφοιτούν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending