fbpx

3+1 ροφήματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις detox για το καλοκαίρι!

Σίγουρα τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και θα πας τις διακοπουλές σου, θέλεις κι εσύ να μην έχεις φουσκωμένη κοιλιά!

Εμείς σου βρήκαμε τη λύση με οικονομικά προϊόντα που σίγουρα έχεις στο σπίτι, για να σε βοηθήσουν να αποβάλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου λίγο πριν βγεις στην παραλία.

Δες πιο κάτω ποια ποτά μπορούν να σε βοηθήσουν να το πετύχεις αυτό:

1
Πιες τσάι με τζίντζερ

freepik.com

Μπορεί να νομίζεις ότι το τζίντζερ «εν πίνεται», άλλα πιστεψέ με όταν το σμίξεις με λίγο μέλι γίνεται «μελούι», όπως λαλεί τζιαι ο Αυγουστίνος.

Συγκεκριμένα το τζίντζερ, ηρεμεί το στομάχι και μιώνει τον σχηματισμό αερίων, άρα κατ’ επέκταση και τη φουσκωμένη κοιλιά! Μπορείς να το πιεις παγωμένο ή ζέστο το πρωί, 30 λεπτά πριν φας κάτι!

2
Πιες νερό με μηλόξυδο

freepik.com

Το μηλόξυδο βοήθα στην αποτοξίνωση και στην κυκλοφορία του εντέρου. Οπόταν αποτελεί τον ιδανικό βοήθο για όσους θέλουν να αποτοξινώσουν το σώμα τους!

Βοήθα ακόμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ακόμα να το δοκιμάσεις; Βούρααααα! Υπάρχει τζιαι εναλλακτική αν δεν θέλεις να το πιεις με νερό… Βάλε λίγο μηλοξύδο μέσα στη σαλάτα σου ή με άλλα τρόφιμα και θα δεις διαφορά.

3
Πιες νερό με λεμόνι

freepik.com

Τοποθέτησε σε ένα ποτήρι νέρο λίγο φρέσκο χύμο λεμονιού… 30 λεπτά πριν φας πρόγευμα. Το λεμόνι βοηθά στην πέψη και απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα.

Για έξτρα πινελιά, βάλε λεμόνι κομμένο σε φέτες μέσα στο νερό σου, μαζί με λίγα παγάκια για να δροσιστείς!

4
Μην πίνεις κάφε το πρωί

Freepik.com

Τελευταίο… και φαρμακερό! Όσο και να σου κακοφαίνεται, ο καφές μπορεί να οδηγήσει σε πρησμένο στομάχι.

Ειδικά αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη, το να βάλεις γάλα στον κάφε σου θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Κάνε αποχή από τον κάφε για 1 εβδομάδα (πριν τις διακοπές σου) και θα μας θυμηθείς!

Τώρα που έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο (μιας και τελειώνουν οι εξετάσεις), μπορείς να αντιμετωπίσεις το ανεπιθύμητο πρήξιμο, πίνοντας αυτά τα detox ροφήματα για λίγες μέρες.

Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις; Γραψέ μας στα σχόλια αν δοκίμασες ήδη κάποιο από αυτά και πώς σου φάνηκε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending