fbpx

Ο Harry Styles δέχτηκε να πάει με 17χρονη στο prom… Παραήταν καλό για να είναι αληθινό!

Οι fans του κορυφαίου και αγαπημένου τραγουδιστή Harry Styles είναι πολλοί και το ξέρουμε! Το ότι είναι τόσο φανατικοί το μάθαμε… από τη 17χρονη Άννα, η οποία ζήτησε να πάει μαζί του στον χορό της αποφοίτησής της!

Το πόσο cool και προσιτός τύπος είναι ο Harry κι αυτό το ξέρουμε, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έκανε εκπλήξεις σε fans του, χαρίζοντάς τους τη χαρά να τον δουν και να του μιλήσουν από κοντά.

Αυτήν τη φορά, όμως, η ιστορία έχει λίγο διαφορετική κατάληξη… Η 17χρονη Σκωτσέζα, Άννα Κάρτι, δήλωσε ότι συνοδός της στο prom θα είναι ή ο «Harry Styles ή κανείς» κι αυτός αφήνοντάς της ένα ηχητικό μήνυμα φάνηκε ότι -ίσως- της κάνει το χατίρι! Έλα, όμως, που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και πρόκειται απλά για μια φάρσα!

Δες πιο κάτω τη φάρσα που έκαναν στη 17χρονη fan του Harry Styles:

1
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η 17χρονη από τη Γλασκώβη έθεσε ψηλά τους στόχους της για το prom, αφού ήθελε για συνοδό της τον… Harry Styles (και μόνο).

Έτσι, ήρθε σε επαφή με τη ραδιοφωνική παραγωγό Κέιτι Τζέι, ζητώντας τη βοήθειά της. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα!

Η ραδιοφωνική παραγωγός τηλεφώνησε σε “on air” στην έφηβη για να της πει τα νέα, όπως μπορείς να δεις στο πιο πάνω video. «Κάναμε τα καλύτερα μαγικά μας στα παρασκήνια και έχουμε ένα μήνυμα από τον Χάρι για ‘σένα», είπε η παραγωγός.

Στη συνέχεια, η φωνή του Βρετανού performer ακούστηκε να απευθύνεται στην τολμηρή θαυμάστριά του: «Άννα, πώς πάει; Harry Styles εδώ – γεια! Κοίτα, η Κέιτι Τζέι μού μετέφερε την πρόσκλησή σου για τον χορό και είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα ωραίο σκωτσέζικο πάρτι. Πολύ θα ήθελα να βρεθώ εκεί, οπότε στείλε μου λεπτομέρειες και θα δω τι μπορώ να κάνω. Τα λέμε σύντομα!» Η Άννα έμεινε φυσικά άναυδη!

2
Παραήταν καλό για να είναι αληθινό!

dailyrecord.co.uk/UGC

Και κάπου εδώ ερχόμαστε να πούμε ότι όλο αυτό ήταν… “too good to be true”! Κρίμα για το κορίτσι. Κολλητή να ξέρεις, σε νιώθουμε. Και ποια δεν θα ήθελε να πάει στο prom με τον Harry;!

Πολλά sites, τόσο ξένα όσο και κυπριακά/ελληνικά, έπεσαν στην παγίδα και άρχισαν να μεταδίδουν τα fake news, αφού πρόκειται απλά για μια πολύ καλά στημένη φάρσα!

Η ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να κάνει πλάκα τόσο στην Άννα, όσο και στους υπόλοιπους ακροατές, γι’ αυτό και ισχυρίστηκε ότι ο Harry έστειλε το ηχητικό όπου αποδεχόταν με έμμεσο τρόπο την πρόσκληση της 17χρονης. Τελικά, όμως, η φωνή ήταν του DJ και παρουσιαστή της τηλεόρασης του Capital London, Roman Kemp.

Η Άννα μπορεί στην αρχή να έπαθε ένα σοκ, αλλά ως «γνήσια» fan του κατάλαβε ότι η φωνή δεν ήταν η δική του! «Δεν ήταν αληθινό. Μου άρεσε να είμαι στο ραδιόφωνο και ήταν ένα καλό αστείο. Ήταν διασκεδαστικό και ανυπομονώ για τον χορό μου. Όταν άκουσα τη φωνή στο τηλέφωνο κατάλαβα ότι δεν ήταν ο Harry Styles».

Πάντως ο Roman Kemp μπορεί να πέτυχε -κάπως- την προφορά του Harry, αλλά όπως θα ελαλούσαμε τζιαι στην Κύπρο… «έκλαιεν τζιαι έθελεν» να τον πιστέψουμε!

Εσύ θα το πίστευες αν σου έκαναν τέτοια φάρσα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending