fbpx

GNTM 5: Έχουν «κλειδώσει» οι 4 κριτές κι ανάμεσά τους θα βρίσκεται αυτή η Κύπρια!

Η «ολική επαναφορά» για το reality μόδας GNTM 5 είναι πια γεγονός, μιας και πέραν από το όριο ηλικίας που είναι τα 18-88 έτη, έχουν «κλειδώσει» και τα ονόματα των κριτών που θα καθίσουν δίπλα από τη Βίκυ Καγιά!

Αλλιώτικη, ανατρεπτική και με Κυπριακό άρωμα θα είναι φέτος η κριτική επιτροπή, καθώς ανάμεσα στα 4 πρόσωπα που θα δούμε και μια συμπατριώτισσά μας.

Δες πιο κάτω ποιοι θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του GNTM 5:

Τα 3 από τα 4 πρόσωπα που συμπληρώνουν την επιτροπή του GNTM 5 είναι «παλιοί-γνώριμοι» του διαγωνισμού, αφού πρόκειται για τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου!

star.gr/Instagram.com/@sophiahadjipanteli/@yiorgoskaravas_official

Ένα κορίτσι από την Κύπρο, λοιπόν, συμπλήρωσε και την τέταρτη καρέκλα και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία οι φήμες ήθελαν εδώ και πολύ καιρό να βρίσκεται στο GNTM 5!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Σοφία θα έχει ρόλο “guest κριτή”, αφού θα παραμείνει στην κριτική επιτροπή μόνο για το στάδιο των auditions. Πάντως εμείς τη θέλουμε εκεί μέχρι το τέλος…

1
Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sophia ☠️? (@sophiahadjipanteli)

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι 24 χρόνων με καταγωγή από την Κύπρο. Έγινε ευρέως γνωστή, λόγω των ενωμένων φρυδιών της και εξαιτίας της (κακής) κριτικής και του bullying που έχει δεχθεί!

Μετά από αυτή τη «μαύρη σελίδα» στη ζωή της ξεκίνησε το κίνημα #UnibrowMovement ενώ ακόμη έχει δώσει στο φρύδι της την ονομασία «Βερόνικα», γεγονός που αποδυκνύει την άνεση και την αποδοχή της ίδιας για το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sophia ☠️? (@sophiahadjipanteli)

Το 2018 έγινε θέμα στο BBC, μιλώντας για τα σχόλια μίσους που έχει λάβει και εξηγεί ότι οι Έλληνες και οι Κύπριοι είναι άνθρωποι με έντονη τριχοφυΐα…

Πιο συγκεκριμένα, δήλωνε ότι «Δεν βλέπω κάτι περίεργο στα έντονα φρύδια, γιατί η θεία μου, η γιαγιά μου και η μαμά μου είχαν επίσης έντονα φρύδια και δεν ένιωσαν άσχημα ποτέ γι’ αυτό»!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sophia ☠️? (@sophiahadjipanteli)

Το κίνημα υπέρ της τριχοφυΐας έχει αγκαλιαστεί, εκτός από το κοινό και από διάσημες προσωπικότητες, όπως για παράδειγμα από την Paris Jackson (κόρη του Michael Jackson)!

Τέλος, η Σοφία έχει κάνει φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε περισσότερα από 50 διεθνή μέσα και μεταξύ αυτών βρίσκονται τα εξής: Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair!

2
Άλλη μια “guest” εμφάνιση!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Galifa (@elenagalifa)

Σύμφωνα με δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο “family room”. Συγκεκριμένα η Έλενα Γαλυφά, θα είναι το «το αγχολυτικό των παιδιών πριν συναντήσουν τους κριτές. Η πρόταση προέκυψε πολύ φυσικά.» Και τη δέχτηκε με ενθουσιασμό και χαρά, δήλωσε η ίδια.

Πώς σου φαίνεται η επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή, αλλά και της υπόλοιπης κριτικής επιτροπής του GNTM 5;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending