fbpx

O Όμιλος MAP S.Platis πρωτοπορεί με 32ωρη εργασία για όλο το προσωπικό του κατά την καλοκαιρινή περίοδο!

O Όμιλος εγκαινιάζει την 4-ήμερη εργασία για το προσωπικό του! Ο Όμιλος που επενδύει στους ανθρώπους του!

Μετά το υβριδικό και ευέλικτο μοντέλο εργασίας, ο Όμιλος MAP S.Platis εγκαινιάζει για το προσωπικό του και την 4-ήμερη εργασία μέσα από το πρόγραμμα «Summer afternoons» κατά την καλοκαιρινή περίοδο!

Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, όλοι οι εργαζόμενοι στον κορυφαίο συμβουλευτικό, εκπαιδευτικό και τεχνολογικό Όμιλο σε θέματα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και κανονιστικής συμμόρφωσης στην Κύπρο, θα απολαμβάνουν δύο απογευματινά ρεπό. Με τις ίδιες απολαβές και τα ίδια ωφελήματα. Γεγονός που μεταφράζεται σε 32ωρη εβδομάδα εργασίας, στη βάση της τυπικής 4-ήμερης εβδομάδας εργασίας

«Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και γι’ αυτό προωθούμε εμπράκτως θετικά προγράμματα και μοντέλα εργασίας που υποστηρίζουν αυτή τη φιλοσοφία», σχολιάζει η Γιόλα Χαραλάμπους, HR Manager του Ομίλου.

«Πέραν των άλλων κινήτρων που δίνονται, με το νέο πρόγραμμα «Summer afternoons» δείχνουμε ότι αναγνωρίζουμε τη σημαντική και πολύπλευρη συνεισφορά του προσωπικού στην επίτευξη των κοινών μας επιχειρηματικών στόχων. Στον Όμιλο MAP S.Platis», προσθέτει η κ. Χαραλάμπους, «επενδύουμε στην ευεξία των ανθρώπων μας και είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος».

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Όμιλος MAP S.Platis χαίρει εγχώριας και διεθνούς αναγνώρισης για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που διατηρεί και την κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης των πρακτικών εργασίας που υιοθετεί, λαμβάνοντας πρόσφατα και τη διεθνή πιστοποίηση «We invest in people» από τον οργανισμό «Investors in People».

Δέσμευση του Ομίλου, «είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην οικοδόμηση ενός υγιούς και ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους μας, εφαρμόζοντας καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές», τονίζει η Γιόλα Χαραλάμπους εκ μέρους του Ομίλου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending