fbpx

“Squid Game”: Είναι επίσημο… Η viral σειρά επιστρέφει για 2η σεζόν στο Netflix!

Είναι επίσημο… Η κορεάτικη σειρά που έκανε χαμό στο Netflix επιστρέφει με δεύτερη σεζόν και κάτι μας λέει ότι θα γίνει και πάλι viral!

Το Netflix με 2 συνεχόμενα tweets, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του νέου κύκλου, με το γνώριμο soundtrack την καθόλου αγαπημένη κούκλα, κάνοντας έτσι επίσημο ότι η σειρά πήρε το «πράσινο φως» και έρχεται να καθηλώσει το κοινό με έναν ολοκαίνουριο γύρο

Μπορεί το Netflix να μην μας έδωσε (ακόμα) πολλά στοιχεία, όμως, ο σκηνοθέτης Hwang Dong-hyuk δημοσίευσε μια δήλωση για να προετοιμάσει λίγο τους φανατικούς της σειράς.

Δες πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες:

«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να “ζωντανέψει” η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι, αλλά χρειάστηκαν 12 μέρες για να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά. Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, θέλω να απευθυνθώ στους φαν σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ που βλέπετε και αγαπάτε τη σειρά μας. Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Η δεύτερη σεζόν έρχεται. Ο άνδρας με το κοστούμι με το ddakji ίσως επιστρέψει. Επίσης, θα γνωρίσετε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για άλλη μια φορά, για έναν ολοκαίνουριο γύρο».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεύτερη σεζόν θα ακολουθήσει την ιστορία του Gi-hun, του νικητή του “Squid Game” στον πρώτο κύκλο και την προσπάθειά του να σταματήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια!

Για να δούμε… Θα καταφέρει άραγε η δεύτερη σεζόν να «κερδίσει» ξανά το κοινό; Μένει να περιμένουμε την ανακοίνωση για το πότε θα είναι η πρεμιέρα! Α και να μάθουμε επίσης αν ισχύουν οι φήμες για μια τρίτη σεζόν (σύμφωνα με δηλώσεις του Dong-hyuk σε διαδικτυακή συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες).

Εσύ ανυπομονείς να δεις τι θα γίνει στη 2η σεζόν του “Squid Game”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending