fbpx

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος; Δες πώς να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό βιογραφικό!

Η κορυφαία ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο, ergodotisi.com, πλέον προσφέρει και υπηρεσίες δημιουργίας βιογραφικού! Η υπηρεσία ονομάζεται MyCV και οποιοσδήποτε επιθυμεί ένα επαγγελματικό βιογραφικό, μπορεί να γεμίσει τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Τι είναι το MyCV;

Η υπηρεσία MyCV αποσκοπεί στη δημιουργία ή επεξεργασία βιογραφικού υποψηφίων, μετά από επικοινωνία με τον εκάστοτε υποψήφιο, έτσι ώστε να του δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό βιογραφικό το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στις αιτήσεις του. Η ομάδα του ergodotisi.com έχει την κατάλληλη εμπειρία και γνώση για να μετατρέψει ή να δημιουργήσει το βιογραφικό σου από την αρχή, έτσι ώστε να: 

  • Τραβά την προσοχή των εργοδοτών και των υπευθύνων ανθρώπινου δυναμικού
  • Αναδεικνύει τις ισχυρότερες δεξιότητες και τα επιτεύγματά σου 
  • Δείχνει πώς ταιριάζεις σε μια θέση ή ένα πρότζεκτ
  • Και το πιο σημαντικό, να αυξήσει τις πιθανότητες σου για συνέντευξη!

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το MyCV; 

  • Υποψήφιοι που δεν έχουν ένα σωστά δομημένο βιογραφικό και επιθυμούν να συντάξουν ένα βιογραφικό επαγγελματικής μορφής 
  • Υποψήφιοι που μόλις έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και δεν είχαν την ευκαιρία ή την εμπειρογνωμοσύνη να συντάξουν το βιογραφικό τους

Γιατί είναι σημαντικό για ένα υποψήφιο ένα σωστά δομημένο βιογραφικό; 

Είναι η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί σε έναν υποψήφιο εργοδότη. Προτού ένας εργοδότης αφιερώσει χρόνο για να σου πάρει συνέντευξη, σε συναντά “γραπτώς”. Το πώς εντυπωσιάζεις αυτόν τον εργοδότη με το βιογραφικό σου μπορεί και θα κάνει τη διαφορά.

Χωρίς βιογραφικό, δεν μπορείς να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας. Γι’ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη να έχεις ένα επαγγελματικό βιογραφικό, ένα που να επιτρέπει στους εργοδότες και τους υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού να γνωρίζουν πως μπορείς να συμβάλεις στην εταιρεία

Σχετικά με την Ergodotisi

Με μια δεκαετία στο χώρο των προσλήψεων, η Ergodotisi.com αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο. Περισσότερες από 20,000 εγγεγραμμένες εταιρείες την εμπιστεύονται για τις αγγελίες τους και περισσότεροι από 200,000+ μοναδικοί επισκέπτες την επισκέπτονται σε μηνιαία βάση για να βρουν δουλειά ή να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Σε ενδιαφέρει η υπηρεσία MyCV; 

Γέμισε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσει μαζί σου η ομάδα του ergodotisi.com το συντομότερο δυνατόν!


 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending