fbpx

Netflix: Το Squid Game γίνεται reality – Μάθε πώς να λάβεις μέρος για να πάρεις το έπαθλο!

Αποκλείεται να μην παρακολούθησες και εσύ την κορεάτικη σειρά “Squid Game” που έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο!

Παρακολουθώντας την, ίσως σκέφτηκες ότι θα ήθελες να λάβεις μέρος στο «παιχνίδι του καλαμαριού» για να διεκδικήσεις το μεγάλο έπαθλο

Το Netflix έρχεται να σου πραγματοποιήσει αυτήν την «επιθυμία», ετοιμάζοντας ένα νέο reality show και μάλιστα αναζητά 456 άτομα (από όλο τον κόσμο) για να λάβουν μέρος!

Δες πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες & μάθε πώς να δηλώσεις συμμετοχή:

Και πάνω που το Netflix ανακοίνωσε τη 2η σεζόν, τώρα έρχεται να μας ξεσηκώσει ακόμα παραπάνω, αφού το νέο ριάλιτι θα έχει το όνομα “Squid Game: The Challenge” και οι παίκτες θα αγωνίζονται σε μία σειρά από παιχνίδια εμπνευσμένα -φυσικά- από τη σειρά!

Το καλύτερο στο είπαμε; Μπορείς να λάβεις κι εσύ μέρος, φτάνει να πληροίς τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις: Να μιλάς αγγλικά, να είσαι 21 ετών και άνω και να μπορείς να διαθέσεις μέχρι και 4 εβδομάδες για τα γυρίσματα, τα οποία αναμένονται να ξεκινήσουν αρχές του 2023, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το “Squid Game: The Challenge” θα αποτελείται από 10 επεισόδια και το έπαθλο φτάνει το ποσό των… 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων!

Υ.Γ.: Όπως διευκρινίζεται, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού είτε βγεις κερδισμένος είτε χάσεις… θα αποχωρήσεις σώος και αβλαβής. Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου ΕΔΩ!

Γράψε μας σε σχόλιο αν θέλεις να λάβεις κι εσύ μέρος στο “Squid Game” για να διεκδικήσεις αυτό το τεράστιο έπαθλο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending