fbpx

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Ένα μοναδικό διήμερο music event με προσφορές & δώρα by Κωτσόβολος!

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τη μουσική σου, όπως ποτέ ξανά! Η Κωτσόβολος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, με ένα μοναδικό music event που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Make Music Cyprus” στις 21 Ιουνίου, στο κατάστημα της Λευκωσίας, από τις 17:00-20:00.

Το event θα ανοίξει από τις 17:00-17:45 ο συνθέτης και περφόρμερ Αρσένιος Αγησιλάου με το  “The Greek Samurai” σε ήχους τέκνο. Στις 18:00-19:00 ακολουθεί η μουσική δραστηριότητα “Scratch the records” με τον DJ Βασίλη Εγγλέζο, που εκτός από τη μουσική του, θα παρουσιάσει στο κοινό, τους τρόπους και την τεχνική πίσω από το πώς μπορεί να παίξει κανείς με τα βινύλια. Τέλος, στις 19:15-20:00, οι Άλκης Νικολαϊδης και Γιώργος Μπίζος με το “AGGA_GAGA” θα εξερευνήσουν το ευρύ φάσμα των ηχητικών δυνατοτήτων της ηλεκτρικής κιθάρας, χρησιμοποιώντας μια πληθώρα από πετάλια και πρωτοποριακές τεχνικές.

Έλα λοιπόν στην Κωτσόβολος στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, στις 21 και 22 Ιουνίου, άκουσε κάθε ήχο και ζήσε το συναίσθημα που σου ξυπνά, στο 100% του. Επιπλέον, επωφελήσου των προσφορών σε όλα τα προϊόντα ήχου, αφού θα ισχύει η αποφορολόγησή τους (με εξαίρεση τα προϊόντα της Αpple) για τις δύο αυτές ημέρες.

Ακόμη, η Κωτσόβολος σου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό που θα διενεργηθεί μέσω του Instagram account του Μάριου Πρίαμου μέχρι τις 21/6, όπου μετά από κλήρωση θα αναδειχθούν 3 νικητές, που θα κερδίσουν, ο πρώτος ένα μοναδικό party box – Bluetooth ηχείο BT SONY MHCV73D και ο 2ος και 3ος νικητής από ένα BT JBL FLIP 5 IPX7 BLK CAMO.

Και για να ζήσεις ακόμα περισσότερες μουσικές εμπειρίες, μπορείς να επισκεφθείς την ειδικά σχεδιασμένη σελίδα της Κωτσόβολος SOUND ON https://www.kotsovolos.cy/sound-on  που σε εκπαιδεύει και σε ενημερώνει για όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας της κατηγορίας ήχου για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία, ενώ οι Spotify playlists by Kotsovolos https://open.spotify.com/user/bkg35kmxy3vagf8b77kijusei με τις αγαπημένες μας μελωδίες, θα κάνουν την κάθε μας στιγμή, εμπειρία!

Το μουσικό διήμερο στο κατάστημα της Κωτσόβολος στη Λευκωσία σε περιμένει!

Ανακάλυψε τις επιλογές σου, βρες τον ήχο της μουσικής και τη συσκευή που σε ενδιαφέρει και ζήσε στον ρυθμό μιας καλύτερης ζωής.

Βρες προϊόντα ήχου τελευταίας τεχνολογίας εδώ: https://sitecy.kotprodlive.dxnssee-cloud.eu/sound-vision/portable-audio

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending