fbpx

Cube of Ideas: Το μέλλον που οραματιζόμαστε!

Πώς οραματιζόμαστε το μέλλον; Ποιες είναι οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί μας για το σήμερα και πώς μπορούν να επηρεάσουν το αύριο; Ποιο είναι το μέλλον που θέλουμε και τι πρέπει να γίνει για να το πετύχουμε; Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε συλλογική δράση;

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Πάφου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στη νεολαία της πόλης/επαρχίας Πάφου και όχι μόνο, να καταθέσει τις δικές της γνώμες και απόψεις, κατασκεύασε τον «Κύβο των Ιδεών».

Ο «Κύβος των Ιδεών» αποτελεί μια ειδική κατασκευή που έχει δημιουργηθεί από το Youth Makerspace Larnaka, όπου μέσα από έναν διαδραστικό τρόπο, η νεολαία καλείται να εκφράσει ευθέως το όραμά της για ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο μέλλον.

Ο «Κύβος των Ιδεών» εγκαινιάζει έναν άτυπο, δημόσιο διάλογο, όπου η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, μπορούν να γράψουν τις απόψεις τους, ενώ παράλληλα να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, γράφοντάς τα απευθείας στην επιφάνεια του κύβου.

Η παρουσίαση του «Κύβου των Ιδεών» θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η ώρα 17:00, στην Πλατεία Κέννεντυ.

Το μοναδικό αυτό εγχείρημα αποτελεί ένα εργαλείο ενδυνάμωσης για τη νεολαία και εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022. Ο «Κύβος των Ιδεών» θα παραμείνει στην πλατεία, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Θα σε δούμε εκεί!

Δώσε φωνή στο όραμά σου, διεκδίκησε όσα έχεις ανάγκη για την κοινωνία σου, αλλά και για σένα! #CUBExYouth

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending