fbpx

4ο Cyprus Talks Green!

Οι εταίροι του EIT Climate-KIC Cyprus Hub –Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Chrysalis LEAP και το Ενεργειακό Γραφείο Κύπρου- σας προσκαλούν στο 4ο Cyprus Talks Green με θέμα τη χρηματοδότηση της μετάβασης σε μια βιώσιμη οικονομία και στην ενημερωτική ημερίδα για τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Ιουλίου από τις 09:15 έως τις 16:40 στο PwC Experience Center στη Λευκωσία, και χωρίζεται σε 2 μέρη:

9:15-13:20 – Συνέδριο #CyprusTalksGreen, όπου θα εξερευνήσουμε χρηματοδοτικά μοντέλα και πρακτικές που θα συμβάλουν στη χρηματοδότηση της αναγκαίας πράσινης μετάβασης. Η εκδήλωση αυτή είναι η τέταρτη της σειράς εκδηλώσεων #CyprusTalksGreen, το οποίο διοργανώνεται από το EIT Climate-KIC Hub στην Κύπρο, και όλες οι παρουσιάσεις θα επικεντρωθούν στη χρηματοδότηση της μετάβασης για μια βιώσιμη οικονομία.

14:30-16:40 – Ενημερωτική ημερίδα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ), όπου η ομάδα του EIT θα παρουσιάσει τις τρέχουσες δραστηριότητές της στην Κύπρο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και συγκεκριμένες πληροφορίες για πιθανούς τομείς συνεργασίας με ενδιαφερόμενους εθνικούς φορείς και οργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, θα προσφερθεί γεύμα σε όλους/ες τους/τις  παρευρισκόμενους/ες.

Ομιλητές και Ομιλήτριες από: PwC, EIT Climate-KIC, Υπουργείο Οικονομικών, Υπουργείο Εξωτερικών, Grant Thornton, Υπηρεσία Ενέργειας και Υδάτων (Μάλτα), Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας (Βέλγιο), PLANETech (Ισραήλ) και Kinisis Ventures (ΗΠΑ).

Δείτε την αναλυτική ημερήσια διάταξη στην εκδήλωση στο Facebook εδώ: https://fb.me/e/3qQjxsE16

– Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο, κα Judith G. Garber και στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Ανδρέα Γρηγορίου, για τη μεγάλη τιμή να απευθύνουν χαιρετισμό στην εν λόγω εκδήλωση.

*Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν για όλους και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά*

Απαραίτητη η προεγγραφή στον σύνδεσμο: https://ctg2022.eventbrite.com

Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εγγραφή  ή/και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: mariza@energylab.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending