fbpx

iPhone 14: Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες που δείχνουν το νέο μοντέλο της Apple!

Όπως είναι γνωστό, η νέα σειρά των iPhones κυκλοφορεί κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο, έτσι θα γίνει και φέτος. Παρόλο που ακόμη έχουμε μήνες μπροστά μας, κυκλοφορούν πολλά leaks και φήμες για τα καινούρια μοντέλα της Apple.

Μάλιστα εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εικόνες που δείχνουν την εμφάνιση του νέου iPhone 14 και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι… απογοητευτήκαμε!

Δες πώς αναμένεται να μοιάζει το iPhone 14:

iPhone_14_max
iPhone 14 και iPhone 14 Max (appleinsider.com)

Οι κατασκευάστριες εταιρίες θηκών για iPhones συνηθίζουν να κατασκευάζουν “dummy” (εικονικές) συσκευές, οι οποίες βασίζονται στα specifications και τις πληροφορίες που διαρρέουν πριν την επίσημη κυκλοφορία των μοντέλων. Αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης παγκόσμιας ζήτησης θηκών μετά την κυκλοφορία των νέων μοντέλων.

Έτσι, τα “dummy” μοντέλα είναι συνήθως αρκετά αντιπροσωπευτικά των πραγματικών συσκευών που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν!

Όπως φαίνεται, τα νέα iPhone 14 δεν διαφέρουν και πολύ -τουλάχιστον σχεδιαστικά- από τα iPhone 13. Το «καλούπι» των καινούριων συσκευών είναι πάνω – κάτω το ίδιο. Σημειώνεται βέβαια ότι από τη νέα σειρά απουσιάζει το “mini” μοντέλο που βλέπαμε μέχρι τώρα.

Φημολογείται ότι το iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα έχουν κύρια κάμερα με 48MP (indianexpress.com/Image credit: Jon Prosser/Ian Zelbo)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα δούμε δύο μοντέλα iPhone 6,1 ιντσών (τα ‌iPhone 14‌ και iPhone 14 Pro) και δύο iPhone 6,7 ιντσών (‌τα iPhone 14‌ Max και ‌iPhone 14 Pro‌ Max).

Σημειώνεται ότι στα Pro μοντέλα θα δούμε σημαντικές αλλαγές στις κάμερες. Συγεκριμένα θα υπάρξει μία αύξηση των Megapixel (48MP) της κύριας πίσω κάμερας. Η αύξηση αυτή είναι σημαντική και αναμένεται να δώσει βελτιωμένες φωτογραφικές δυνατότητες στο νέο iPhone!

Η αλήθεια είναι ότι και στην περίπτωση του iPhone 13 Pro η κάμερα είναι ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά του, άρα είναι λογικό η Apple να επενδύσει περισσότερο σ’ αυτό το στοιχείο και στο νέο μοντέλο της.

iPhone-14-Pro-Pill-Cutout-xl
Η νέα εγκοπή στα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max (appleinsider.com)

Επίσης στην μπροστινή camera και στο Face ID, φαίνεται ότι θα αποχαιρετήσουμε το “notch” και θα υποδεχθούμε την “pill-shaped” εγκοπή. Ενώ όσον αφορά τα camera bumps (στην πίσω μεριά των συσκευών), στα Pro μοντέλα θα είναι λίγο πιο παχιά και φαρδιά (λόγω της νέας κάμερας 48 MP).

Βάρος, πιθανά χρώματα και υλικά κατασκευής ακόμη δεν είναι γνωστά, αλλά οι φήμες θέλουν τα νέα iPhone να έχουν την ίδια κατασκευή με την προηγούμενη γενιά.

Phone-13-Pro-vs-iPhone-14-Pro
Η κάμερα στο iPhone 13 Pro (πάνω) και iPhone 14 Pro (κάτω) (appleinsider.com)

Και τώρα; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη, μέχρι να επιβεβαιώσουμε όλα όσα ακούγονται για την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των καινούριων συσκευών iPhone 14!

Εσένα πώς σου φαίνονται τα νέα μοντέλα της Apple; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending