fbpx

Αυτή είναι η Κύπρια που μπήκε στο βρετανικό reality “Love Island” και «άναψε φωτιές»!

Το “Love Island” αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή reality shows γνωριμιών στην Αγγλία, την Αμερική και την Αυστραλία, ενώ σύντομα το concept αναμένεται ότι θα προβληθεί και από την ελληνική TV.

Η αγάπη των Κυπρίων για τα reality είναι γνωστή, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε συμπατριώτες μας να συμμετέχουν σε διάφορες παραγωγές της Ελλάδας.

Αυτήν τη φορά, όμως, είδαμε την Κύπρια Αντιγόνη Μπάξτον να «μπουκάρει» στο βρετανικό “Love Island”! Μάλιστα, η ξαφνική είσοδός της προκάλεσε χαμούλη στη βίλα όπου μένουν οι παίχτες.

Δες πιο κάτω ποια είναι η Κύπρια που θα δούμε στο βρετανικό “Love Island”:

radiotimes.com

Η 26χρονη pop star τραγουδίστρια και συνθέτης, Αντιγόνη Μπάξτον, είναι γεννημένη στο Λονδίνο με ρίζες από την Κύπρο!

Ήταν η έκπληξη που επιφύλασσαν οι παραγωγοί του “Love Island” λίγο πριν ολοκληρωθεί το επεισόδιο της Τρίτης 21/6. Η Αντιγόνη μπήκε στη βίλα φορώντας ένα “super τοσοδούλι” μπικίνι και τράβηξε αμέσως όλα τα βλέμματα των συμπαικτών της.

Οι γυναίκες με το που την είδαν έμειναν άφωνες, πράγμα λογικό, αφού ξέρουν ότι θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός στη διεκδίκηση των πιο γοητευτικών ανδρών της βίλας.

unlimitedd-ttech.com

Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, η 26χρονη έδειξε με τι προθέσεις μπήκε στο reality, δηλώνοντας συγκεκριμένα «είμαι single για περίπου ενάμιση χρόνο»… «Είμαι ένα κορίτσι από την Κύπρο και λατρεύω να είμαι στον ήλιο», πρόσθεσε αναφερόμενη στην ηλιοθεραπεία (το σήμα κατατεθέν του reality).

Αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου, η μητέρα της, Τόνια Μπάξτον, διάσημη Ελληνοκύπρια σεφ στη Βρετανία, με ανάρτηση στα social media δήλωσε «ενθουσιασμένη και περήφανη» για την κόρη της!

1
3 ατάκες της Αντιγόνης που πιστοποιούν ότι είναι Κυπραία 😉

Εν τω μεταξύ ακόμη κι αν δεν το δήλωνε η ίδια ότι είναι Κύπρια, θα μπορούσε να το καταλάβει εύκολα κάποιος από τις πιο κάτω ατάκες της (που μπορείς να τις ακούσεις και στο πιο πάνω video).

  • Από την προφορά και μόνο όταν προσπαθούσε να τους μάθει πώς είναι στα ελληνικά το όνομά της: «Antigone. Στα ελληνικά είναι Αντι-γόνη» (1:27 – 1:35)
  • Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά κοινά ανάμεσα στην κυπριακή, ελληνική και τούρκικη κουζίνα: «Είσαι Τουρκάλα σωστά; Είμαι Ελληνίδα, άρα έχουμε πολλά κοινά φαγητά» (3:03 – 3:08)
  • Κλασσική Κυπραία θα μπορούσε να πει κανείς, μόνο και μόνο που είπε αυτήν την ατάκα: «Η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από τη μουσική και το φαγητό… και γυμναστική για να μπορώ να τρώω ό,τι θέλω» (3:26 – 3:33)

Εσύ βλέπεις το “Love Island”; Πώς σου φαίνεται η Κύπρια παίχτρια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending