fbpx

MAD VMA 2022: Οι trappers «έπαιξαν ξύλο» κι άπου φύγει – φύγει… Αντιδράσεις στα social!

Κάθε χρόνο περιμένουμε πώς και πώς τα “Mad Video Music Awards”, αφού γίνονται wow συνεργασίες μεταξύ αγαπημένων τραγουδιστών, ενώ βραβεύονται τα αγαπημένα μας κομμάτια και καλλιτέχνες!

Παρ’ όλα αυτά, φέτος, αντί να σχολιάζουμε τις top εμφανίσεις, τα τραγούδια και τα highlights που ξεχωρίσαμε από τη βραδιά… Υπάρχει μόνο ένα πράγμα να πούμε κι αυτό πρέπει να προκαλεί ντροπή.

Το βράδυ της Τετάρτης, 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία MAD VMA 2022, όμως, μετά από σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των trappers Light, Snik και Trannos, η διοργάνωση διακόπηκε προσωρινά, αφού ο κόσμος που ήταν εκεί έτρεχε να φύγει.

Δες πιο κάτω όσα έγιναν & ποιες ήταν οι αντιδράσεις στα social media:

Την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν πάνω στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνέβη ένα απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα στους trappers Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα.

Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και μάλιστα δεν δίστασαν «να παίξουν ξύλο» κατά τη διάρκεια του μουσικού event, ενώ στον καυγά φαίνεται να ενεπλάκη και ο Trannos.

Αμέσως άντρες της ασφάλειας έτρεξαν κοντά τους για να απομακρύνουν τους τρεις άντρες, την ίδια ώρα που πολλοί καλλιτέχνες έτρεχαν να φύγουν από τον χώρο εκνευρισμένοι, αλλά και για να προστατευτούν.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε μετά το περιστατικό ο Τάσος Ξιαρχό, φαίνεται να έβγαλαν μέχρι και όπλο στον συναυλιακό χώρο. «Είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες και είδα και κάτι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα να πάρω την Τάμτα. Είδα κάποιον να πάει να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα… Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπάνε αυτούς τους καλλιτέχνες»!

Η διοργάνωση διεκόπη για λίγο, με σκοπό να αποκατασταθεί η ηρεμία και να ξεκινήσει ξανά. Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος αντέδρασε έντονα, ζητώντας με συνθήματα να απομακρυνθούν αμέσως οι τράπερ από την απονομή.

O παρουσιαστής της διοργάνωσης, Θέμης Γεωργαντάς, ζήτησε συγγνώμη για τη μικρή διακοπή, χωρίς να αναφερθεί καν στο βίαιο περιστατικό!

1
Αντιδράσεις από καλλιτέχνες και από τον κόσμο των social media

Η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε αναστατωμένη, παίρνοντας από το χέρι την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανώς εκνευρισμένος πήρε το μικρόφωνο, κάνοντας έκκληση προς τους trappers να σταματήσουν.

Με το σύνθημα #canceltrappers ο κόσμος των social media και πιο συγκεκριμένα του twitter δείχνει την αγανάκτησή του μετά από το βίαιο περιστατικό.

Δεν είναι αυτά τα “Mad Awards” που θέλουμε να βλέπουμε! Ας προβληματιστούμε λίγο για το ποιους κάνουμε «πρότυπα»…

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending