fbpx

Αυτή είναι η πρώτη ελληνική ταινία που προβάλλεται στο Netflix!

Εδώ και καιρό περιμέναμε να δούμε μια ελληνική παραγωγή στο Netflix κι επιτέλους αυτή η στιγμή έφτασε!

Υπάρχουν πολλές ελληνικές ταινίες που θα μπορούσαν άνετα να παίζουν στο Netflix, όμως, μέχρις στιγμής τουλάχιστον, μια είναι αυτή που κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις και έχει ανεβεί στην πλατφόρμα!

Την είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης της ταινίας με μια ανάρτησή του στα social, κατά την οποία επισήμανε ότι η ταινία του προβάλλεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα σε 23 χώρες.

Δες ποια είναι η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix:

neopolis.gr

Πρόκειται, λοιπόν, για την ταινία “The Waiter” του Στιβ Κρικρή με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη.

Η ταινία έχει αποσπάσει βραβεία από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου!

Οι χώρες στις οποίες προβάλλεται μέσω του Netflix είναι οι εξής: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

1
Η πλοκή

 

O Ρένος είναι ένας 40χρονος σερβιτόρος – επαγγελματίας, αφοσιωμένος, σχολαστικός. «Σερβίρω» σημαίνει προσφέρω υπηρεσία κι όλη η ζωή του μοιάζει ακριβώς αυτό. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέρει σχολαστική υπηρεσία στους πελάτες του, στα φυτά του, στα ρούχα του.

Από τη στιγμή που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι το πρωί, η ρουτίνα του είναι δεδομένη, η ζωή του είναι σε τάξη. Μοναδική του διέξοδος η ζωγραφική και η συλλογή άχρηστων trivia για τη ζωή και τον κόσμο.

Όταν, όμως, -άθελά του- γίνεται μάρτυρας ενός εγκλήματος… όλα ανατρέπονται. Κι εκείνος πρέπει να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην ασφάλεια της μοναξιάς του ή θα πάψει να υπηρετεί τους άλλους και θα τολμήσει να αλλάξει ζωή!

Γράψε μας στα σχόλια ποια άλλη ελληνική ή κυπριακή παραγωγή θα ήθελες να δεις στο Netflix! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending