fbpx

Η πλατεία Πρωταρά γίνεται ξανά… θερινό σινεμά κι αυτό είναι το πρόγραμμα με top ταινίες!

Μετά από 2 χρόνια απουσίας το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου επιστρέφει στον Πρωταρά και το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικές από τις top ταινίες που σίγουρα θα θέλεις να απολαύσεις κάτω από τον έναστρο ουρανό!

Πρόκειται για το 8 Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, το μεγαλύτερο στην Κύπρο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13/7 μέχρι και τις 31/7.

Η τοποθεσία; Γνωστή κι αγαπημένη. Στην Πλατεία Λεύκολα, στον παραλιακό δρόμο του Πρωταρά… κάτω από το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού.

Μάθε λεπτομέρειες & δες το πρόγραμμα πιο κάτω:

Το 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου θα κάνει την έναρξή του την Τετάρτη 13 Ιουλίου με την προβολή της ταινίας δράσης “Τop Gun: Maverick” και πρωταγωνιστή τον Tom Cruise!

crosswalk.com

Στη συνέχεια θα προβληθούν κι άλλες ταινίες που έκαναν μεγάλη επιτυχία και έσπασαν τα ταμεία, όπως οι: “Fantastic Beasts: The secrets of Dumbledore”, “The King’s Man”, “West Side Story”, “Spider-Man: No way home”, «Σμύρνη μου αγαπημένη», “The Batman”, “Marry me”, “No time to die”, “Jurassic World: Dominion”, “CODA”. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα ΕΔΩ!

jaridatakhbarak.com

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσικά και αγαπημένες παιδικές ταινίες, όπως οι: «Minions 2: Η άνοδος του Γκρου», «Τα κακά παιδιά», “Sonic the hedgehog”, “Lightyear”, κ.ά.

evtv.online

Αν σου έλειψε κι εσένα το θερινό σινεμά του Πρωταρά… Πάρε τα pop-corn σου, διάλεξε ταινία και ετοιμάσου! Μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών ΕΔΩ!

Εσύ ποια ταινία θες να δεις στο 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending