fbpx

Πες μας το ζώδιο σου και θα σου πούμε τι «τύπος» φίλου είσαι!

Όσο μεγαλώνεις τόσο πιο επιλεκτικός/ή γίνεσαι στο τι ζητάς από τους άλλους και με ποιους ταιριάζεις, πράγμα που βασίζεται ξεκάθαρα στον χαρακτήρα του καθενός. Από τον χαρακτήρα σου, όμως, εξαρτάται και τι είδους φίλος/η είσαι εσύ ο ίδιος/α!

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί (ίσως και να τους έχεις ρωτήσει) τι είναι αυτό που αγαπάνε οι φίλοι σου σε εσένα και επειδή τα ζώδια ξέρουν πάντα καλύτερα, διάβασε το άρθρο για να μάθεις!

Δες τι τύπος φίλου είσαι σύμφωνα με το ζώδιo σου:

1
Αιγόκερως

Freepik.com

Αν είσαι Αιγόκερως τότε είσαι ο φιλόσοφος της παρέας. Έχεις μία έμφυτη επιθυμία να διαβάζεις, να ενημερώνεσαι, να παρακολουθείς πολιτιστικές και θεατρικές παραστάσεις.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που ψιλοβαριέσαι τις ρηχές συζητήσεις των φίλων σου, οι οποίοι ωστόσο σε λατρεύουν ακριβώς για το πόσο διαφορετικός και ιδιαίτερος είσαι!

2
Υδροχόος

Freepik.com

Αν είσαι Υδροχόος είσαι εκείνος ο φίλος που ξεχωρίζει ανάμεσα στους άλλους και είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Όπου κι αν πας τραβάς το ενδιαφέρον πάνω σου, κάποιες φορές με ωραίο τρόπο και κάποιες άλλες δεν είναι για καλό. Γενικότερα θέλεις να χαράζεις τον δικό σου δρόμο. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν ενοχλεί καθόλου τους φίλους σου, αλλά τους εμπνέει να είναι και οι ίδιοι αληθινοί με τον εαυτό τους!

3
Ιχθύς

Freepik.com

Αν είσαι Ιχθύς τότε έχεις ένα πάρα πολύ σημαντικό προτέρημα, αφού το ένστικτό σου λειτουργεί άριστα! Είσαι σε θέση να σχηματίζεις άποψη για κάποιον πριν καλά – καλά τον γνωρίσεις και η πρώτη σου εντύπωση για αυτόν είναι απόλυτα σωστή (αν όχι όλες τις φορές, σίγουρα τις πλείστες).

Δεν πέφτεις ποτέ έξω στις επιλογές των φίλων σου και γενικότερα κάθε φορά που κάποιος θέλει να βεβαιωθεί για κάτι απευθύνεται σε σένα, αφού με το ένστικτο που έχεις δίνεις τις καλύτερες συμβουλές! 

4
Κριός

Freepik.com

Αν είσαι Κριός τότε δεν έχεις χάσει καμία σημαντική στιγμή της ζωής των φίλων σου και είσαι πάντα εκεί να τους παρακινείς και τους ξεσηκώνεις με τα αστεία σου!

Όταν οι ίδιοι δεν πιστεύουν στον εαυτό τους εσύ φροντίζεις με την αισιοδοξία και τη θετική σου ενέργεια να τους δώσεις την απαραίτητη ώθηση και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

5
Ταύρος

The Dog Mob

Αν είσαι Ταύρος τότε είσαι ο πιο πιστός φίλος από όλους! Δεν υπάρχει περίπτωση να τους πληγώσεις, να τους εγκαταλείψεις ή να τους προδώσεις. Είσαι ο άνθρωπος που πάντα θα υπερασπιστεί τους φίλους του στην περίπτωση που χρειαστεί!

Όταν δίνεις τον λόγο σου δεν τον αναιρείς, αφού ο λόγος σου είναι νόμος και αν υποσχεθείς κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνεις πράξη.

6
Δίδυμοι

Freepik.com

Αν είσαι δίδυμος είσαι λίγο παρεξηγημένος/η, αλλά ως η ψυχή της παρέας σε όποια παρέα κι αν βρεθείς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά.

Μπορείς να συζητάς με τις ώρες χωρίς να γίνεσαι βαρετός/η, ενώ το χιούμορ και τα αστεία σου είναι ο λόγος που οι φίλοι σου θέλουν να σε έχουν κοντά τους στα εύκολα και στα δύσκολα!

7
Καρκίνος

iBelieve

Ως Καρκινάκι είσαι στοργικός και συμπονετικός και εντελώς συναισθηματικός (πράγμα που το ξέρεις και εσύ ο ίδιος/α). Κάνεις δυνατές φιλίες και στηρίζεις τα άτομα που έχεις δίπλα σου, να τα φροντίζεις και να τους δίνεις αγάπη.

Προσφέρεις τον ώμο σου όποτε το χρειάζεται κάποιος και αισθάνεσαι πραγματική συμπόνοια γι’ αυτό που περνάει, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα κομμάτι από το βάρος του (πρόσεχε, όμως, να μην αναλώνεσαι τόσο στους άλλους και να ξεχνάς τον εαυτό σου)!

8
Λέων

Freepik.com

Αν είσαι Λέων είσαι γενναιόδωρος και με την πρώτη ευκαιρία κάνεις δώρα στους φίλους σου για να τους δείξεις την αγάπη σου, τους δανείζεις χρήματα, τους γνωρίζεις κόσμο, κλπ.

Ωστόσο η γενναιοδωρία σου δεν περιορίζεται μόνο στα υλικά αγαθά, αλλά και στα συναισθήματα!

9
Παρθένος

Freepik.com

Αν είσαι Παρθένος τότε είσαι το πρώτο άτομο στο οποίο θα τρέξουν οι φίλοι για οποιοδήποτε θέμα έχουν. Γιατί πολύ απλά ξέρεις πώς να τους βοηθήσεις!

Από το πώς να φτιάξουν το βιογραφικό τους μέχρι τι χρώμα να βάψουν το δωμάτιο τους, μοιράζεσαι τις καλύτερες συμβουλές. Πάντα με μία δόση κριτικής βέβαια, αλλά όσοι είναι δίπλα σου ξέρουν ότι δεν το κάνεις από κακία.

Όσες δουλειές και να έχεις πάντα θα τρέξεις να τους βοηθήσεις και ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου οποιαδήποτε ώρα και στιγμή!

10
Ζυγός

Freepik.com

Αν είσαι Ζυγός τότε -σίγουρα- είσαι ο πιο κοινωνικός της παρέας. Έχεις μία μεγάλη εξωστρέφεια ως άνθρωπος και ξέρεις πάντα τι πρέπει να πεις, γεγονός που σε καθιστά ιδιαίτερα συμπαθητικό προς τους άλλους.

Δεν έχει να κάνει μόνο με την αύρα σου ως άτομο, αλλά και με το ενδιαφέρον που αποπνέεις όταν σε γνωρίζει κάποιος και θέλει να σε κάνει φίλο του! Είναι μεγάλο προτέρημα να κερδίζεις τη συμπάθεια των άλλων με τέτοια ευκολία.

Στην πραγματικότητα, είσαι αυτός που συστήνεις άτομα μεταξύ τους και η παρέα όλο και μεγαλώνει.

11
Σκορπιός

Freepik.com

Αν είσαι Σκορπιός τότε είσαι πολύ προστατευτικός σαν φίλος. Πάντα είσαι έτοιμος/η να ορμήξεις σε κάποιον που απειλεί κάποιο δικό σου άτομο και θέλει να του κάνει κακό.

Δεν αντέχεις με τίποτα να βλέπεις τα πιο κοντινά σου άτομα να πληγώνονται ή να κινδυνεύουν να πληγωθούν από ανθρώπους ή/και καταστάσεις. Είσαι πάντα στο πλευρό τους για να τους βγάλεις από τη δύσκολη θέση και να αναλάβεις προσωπικά την υπόθεση. Ο εχθρός του φίλου σου είναι και δικός σου εχθρός!

12
Τοξότης

Freepik.com

Οι Τοξότες είναι συνήθως οι πιο περιπετειώδεις φίλοι! Αν ανήκεις κι εσύ σ’ αυτό το ζώδιο, τότε είσαι ένα άτομο που αναζητάς διαρκώς τρόπους να περάσεις καλά.

Σου αρέσει να δοκιμάζεις τα όρια σου και παρασύρεις και τους φίλους σου στις τρέλες σου… και κάπως έτσι δημιουργούνται οι καλύτερες αναμνήσεις!

Γράψε μας σε σχόλιο τι είδους φίλος είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending