fbpx

Αυτοί οι καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο τον Ιούλη για ξέφρενες live εμφανίσεις!

«Παίζει party στο νησί…»! Κάπως έτσι θα εξελιχθεί ο φετινός Ιούλιος στην Κύπρο και σίγουρα το κέφι θα ανάψει!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται στο νησί μας για μοναδικές live εμφανίσεις και συναυλίες που θα μας κάνουν να ξεσαλώσουμε και να θυμόμαστε το φετινό καλοκαίρι για πάντα.

Πρόκειται να γίνει μια «κοσμοσυρροή» από τραγουδιστές/τριες και συγκρότημα όλων των γούστων και πιο κάτω σου τους μαζέψαμε σχεδόν όλους για να διαλέξεις πού θα τα «σπάσεις» με την παρέα σου!

Δες πιο κάτω τους καλλιτέχνες που θα έρθουν τον Ιούλιο στην Κύπρο:

1
Κωνσταντίνος Αργυρός 

faysbook.gr

Πόσο πιο καλά να ξεκινήσει ο μήνας… όταν από την πρώτη κιόλας ημέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα κάνει 2 εμφανίσεις στο νησί μας;!

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 1η Ιουλίου θα βρίσκεται ζωντανά στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Λούης Night Show» στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου, όπου θα τραγουδήσει ζωντανά. Η είσοδος είναι δωρεάν και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30, ενώ στις 21:00 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση στον Alpha Κύπρου!

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα αναχωρήσει με προορισμό το “NAVA Seaside” στον Πρωταρά για ένα live ως… τα ξημερώματα! Εκεί οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις (για το Nava): 22 777744

2
ΜΕΛΙΣΣΕΣ

mononews.gr

Την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Ιουλίου, ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του θα βρεθούν στην Κύπρο για δύο μαγικές βραδιές στο “Theama Venue”, στη Λεμεσό!

Όσοι βρεθούν εκεί θα παρτάρουν από τις 23:00 (και τα δύο βράδια) και είμαστε σίγουροι πως το γλέντι και οι χοροί θα κρατήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99 852220

3
Ηλίας Καμπακάκης

fthis.gr

Μια καψούρικη βραδιά θα χαρίσει ο Ηλίας Καμπακάκης, το Σάββατο 2 Ιουλίου, στη Λεμεσό. Οι “Notes Live” θα γεμίσουν από ερωτευμένους που θα πιούν -είτε για να ξεχάσουν- είτε για να γιορτάσουν!

Ο τραγουδιστής δίνει ραντεβού με το κοινό στις 23:00 για μια ρομαντική, καλοκαιρινή και πάνω απ’ όλα ξέφρενη βραδιά.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 25 344344

4
Δήμος Αναστασιάδης

hello.gr

Οι “Notes Live” την Κυριακή 3 Ιουλίου παρουσιάζουν τον Δήμο Αναστασιάδη παρέα με τους Goin’ Through, Χριστίνα Μηλιού και Ναυσικά!

Οι τραγουδιστές έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό summer party που θα ξεκινήσει στις 22:00 και υπόσχεται χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως…

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 25 344344

5
Josephine

newsbomb.gr

Η Josephine τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, θα βρεθεί στο “MY FESTIVAL”, που θα διεξαχθεί στον χώρο στάθμευσης του “My Mall Limassol”, μαζί με τον Toquel και τον Στέφανο Πιτσίνιακα (χτυπάει η καρδιά μου δυνατά-τα-τα)!

Η ώρα έναρξης του φεστιβάλ είναι στις 20:00 και η είσοδος είναι στα 15 ευρώ με ένα ποτό δωρεάν.

  • Αν δεν θες να χάσεις αυτή τη συναυλία πάτα εδώ για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες και να εξασφαλίσεις το εισητήριό σου!

6
Stavento – Ήβη Αδάμου

musiccity.gr

Ζευγάρι στη ζωή – ζευγάρι και στη μουσική! Την Τρίτη 5 Ιουλίου, η κυπριοπούλα Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) θα βρεθούν στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και το πάρτυ ξεκινά στις 21:00. Υπάρχει επιλογή για αγορά απλού εισητηρίου ή για κρατήση σε τραπεζάκι…

  • Εδώ μπορείς να δεις όλες τις απαραίτητες λεπτομέρεις και να μάθεις τις τιμές για κάθε επιλογή!

7
Σάκης Ρουβάς

faysbook.gr

Έτοιμοιιιιιιιιι;! Ο Σάκης Ρουβάς την Τρίτη, 5 Ιουλίου, θα χαρίσει ένα μοναδικό show σε όσους δώσουν το παρόν τους στη δεύτερη ημέρα του “MY FESTIVAL”, στον χώρο στάθμευσης του “My Mall Limassol”!

Ραντεβού στις 20:00 και μην αργήσεις αν δεν θες να βλέπεις τον Σάκη από πολύ μακριά!

  • Πάτα εδώ για να εξασφαλίσεις εισητήριο (15 ευρώ με ένα ποτό δωρεάν).

8
Πάολα

glance.gr

Η εκρηκτική Πάολα θα βάλει φωτιά την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο “MY FESTIVAL” που θα διεξαχθεί… Πού αλλού;! Νομίζω πλέον το έμαθες. Στον χώρο στάθμευσης του “My Mall Limassol”.

Μαζί της στη σκηνή θα βρεθεί ο Αναστάσιος Ράμμος, η Χριστίνα Σάλτη και ο Biased Beast για να ξεσηκώσουν το κοινό, τόσο με τα τραγούδια τους, όσο και με τους sexy χορούς της Πάολας! Γι’ αυτό στις 20:00 ακριβώς να είσαι εκεί…

9
Πυξ Λαξ

enikos.gr

Από φεστιβάλ σε φεστιβάλ! Την Τετάρτη 6 Ιουλίου οι Πυξ Λαξ θα βρίσκονται στο «Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ» στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία!

Για να τους απολαύσεις να είσαι εκεί στις 19:30, αφού πρώτα εξασφαλίσεις το εισητήριό σου πατώντας εδώ.

  • Για περισσότερες πληροφορίες: 22 766459

10
Γιάννης Πλούταρχος – Γιώργος & Κατερίνα Κακοσαίου

hello.gr

Το καλύτερο κλείσιμο έχει επιλέξει το “MY FESTIVAL”, την Πέμπτη 7 Ιουλίου. Η υπόθεση όπως καταλαβαίνεις είναι… οικογενειακή!

Στην σκηνή που θα στηθεί για άλλη μια φορά στον χώρο στάθμευσης του My Mall Limassol θα ανέβει ο Γιάννης Πλούταρχος, παρέα με τα παιδιά του! Εξασφάλισε, λοιπόν, εισητήριο (15 ευρώ με ένα ποτό) και στις 20:00 πάρε τη θέση σου.

Μια ημέρα μετά και συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα χαρίσουν άλλο ένα μοναδικό live στο “Nava Seaside”, στον Πρωταρά κι εκεί καταλαβαίνεις… Η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο! Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις (για το Nava): 22 777744

11
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

documentonews.gr

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στο «Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ» που θα πραγματοποιηθεί στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, θα ανέβει στην σκηνή ο «αιώνιος έφηβος» και φυσικά αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Μπορείς να πάρεις το εισητήριο και να μάθεις περισσότερα πατώντας εδώ. Η ώρα προσέλευσης είναι στις 19:30 και… Καλή διασκέδαση!

  • Για περισσότερες πληροφορίες: 22 766459

12
Έλλη Κοκκίνου – Λούκας Γιώρκας

thess24.gr

Όπως και πέρσυ, οι δύο καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από εμφανίσεις στο “Theama Venue”, στη Λεμεσό, όπου θα απογειώσουν τις νύχτες του καλοκαιριού μας. Η πρεμιέρα τους θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου!

Οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 23:00 και αναμένεται να κρατήσουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκεται και ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99 852220

13
Σταμάτης Κραουνάκης

avant-grade.com.cy

O Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στην Κύπρο για τρεις συναυλίες, που θα χαρίσουν μαγικές ερμηνευτικές στιγμές στο κοινό!

Η 1η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία. Η 2η στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», στη Λεμεσό την Τρίτη 12 Ιουλίου, ενώ το τέλος θα δοθεί με την εμφάνιση του τραγουδιστή στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Και οι τρεις συναυλίες ξεκινούν στις 21:00. Αν θες να απολαύσεις κάποια από αυτές, τότε δεν έχεις παρά να κλήσεις το εισητήριό σου!

  • Για περισσότερες πληροφορίες: 99 430654

14
Scorpions

allaboutlimassol.com

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, την Τρίτη 12 Ιουλίου οι “Scorpions” έρχονται στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, για μια άκρως εντυπωσιακή συναυλία!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30 και τη συναυλία θα ανοίξουν οι “Minus One” στις 20:00, ενώ στις 21:00 αναμένεται να βγουν on stage οι θρυλικοί “Scorpions”!

  • Αν δεν έκλεισες ήδη εισητήριο πάτα εδώ για να μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία!

15
Ελεονώρα Ζουγανέλη

gossip-tv.gr

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το Σάββατο 16 Ιουλίου, θα χαρίσει μια μοναδική συναυλία στους θαυμαστές της, στο Χάνι του Ιμπραήμ, στην Πάφο!

  • Μπορείς να προμηθευτείς το εισητήριό σου εδώ. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00.

16
Οnirama

like.com.cy

Με αφορμή τα 20χρονα της μουσικής σκηνής RED, οι Onirama έρχονται την Τετάρτη 27 Ιουλίου για να ξεσηκώσουν και να διασκεδάσουν το κοινό της Κύπρου στο Σκαλί Αγλαντζιάς!

Το party ξεκινάει στις 21:00 και σίγουρα θα κρατήσει ώρες, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και η Μιρέλα Πάχου.

Εσύ σε ποιο από τα πιο πάνω events θα παρτάρεις τον Ιούλιο; ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending