fbpx

Βρήκαμε 5 νεανικά στέκια στη Λευκωσία που είναι “must visit” αυτό το καλοκαίρι!

Για μερικούς οι καλοκαιρινές διακοπές αργούν να έρθουν κι έτσι οι εξόδοι με την παρέα περιορίζονται στις νυχτερινές… Ενώ αν οι υποχρέωσεις δεν σου επιτρέπουν ούτε τις αποδράσεις του ΣΚ, τότε το πράγμα χειροτερεύει!

Ειδικά αν μένεις στην πρωτεύουσα, όπως και να το κάνουμε αυτό προσθέτει μια έξτρα μελαγχολία τις νύχτες του καλοκαιριού, καθώς δεν μπορείς να απολάυσεις το φαγητό ή το ποτό σου δίπλα από το κύμα.

Όμως μην απελπίζεσαι, αφού σου βρήκαμε μερικά στέκια στη Λευκωσία που… θυμίζουν καλοκαίρι και σίγουρα αξίζει να τα επισκεφθείς με τους φίλους σου για να περάσετε τέλεια!

Δες πιο κάτω τα “must visit” στέκια του καλοκαιριού στη Λευκωσία:

Facebook.com/@Rous Restaurant

Ίσως να γνωρίζεις το εστιατόριο Ρούς με την τέλεια βεράντα στη Λευκωσία. Ανανεωμένο και με νέο καλοκαιρινό μενού, σε περιμένει για αξέχαστες και σίγουρα νόστιμες εξόδους!

Στο ξεχωριστό τους μενού, μεταξύ άλλων, θα βρεις δροσερές σαλάτες εποχής, ριζότο με γαρίδες, ψαρονέφρι, ένα κορυφαίο βοδινό USDA Prime Rib-Eye Steak και εννοείται λαχταριστά επιδόρπια και cocktails!

  • Κυριάκου Μάτση 16, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία, Τηλ. – 22760720
Facebook.com/@Balcony

Δεν γίνεται να μην το έχεις ακουστά (ή να μην το είδες στα stories φίλων σου). Aν δεν το έχεις επισκεφθεί ήδη, τότε είναι καιρός να το βάλεις στη λίστα σου.

Το Balcony στεγάζεται σε ένα παλιό διατηρητέο της οδού Φανερωμένης, στα πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης και αυτό από μόνο του το κάνει ξεχωριστό! Υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων (διεθνής κουζίνα), ενώ τα cocktails που θα βρεις στο μενού σε καμία περίπτωση δεν θα σε απογοητεύσουν!

Επίσης, τις περισσότερες νύχτες του καλοκαιριού γίνονται διάφορα lives στο συγκεκριμένο στέκι, γι’ αυτό πάρε την παρέα σου για να «το κάψετε» μαζί.

  • Φανερωμένης 61, Λευκωσία, Τηλ. 99 999626
Facebook.com/@Domus Lounge Bar

Αν κάποια μέρα (ή νύχτα) ο δρόμος σου σε βγάλει στα στενά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο δρομάκι που κατευθύνεται προς την Αρχιεπισκοπή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου τραβήξει την προσοχή το συγκεκριμένο μαγαζί!

Απευθύνεται στους λάτρεις του καλού φαγητού, αλλά και στους ρομαντικούς (όπως μπορείς να καταλάβεις και από το γραφικό location, τα φωτάκια και γενικότερα τη διακόσμηση) και σου υπόσχεται μια ξεχωριστή έξοδο!

  • Κοραή 5, Λευκωσία, Τηλ. 22433722
Facebook.com/@γρανάζι

Πρόκειται για έναν αρκετά «ψαγμένο» χώρο, με μια cool εσωτερική αυλή σ’ ένα όμορφο νεοκλασικό. Η απλή αισθητική του χώρου το καθιστά ιδανικό για να χαλαρώσεις παρέα με ωραία cocktails, κρασί, φιλικές τιμές και συχνά ενδιαφέρουσα μουσική!

Και το καλύτερο; Στο μενού μπορείς να βρεις και νοστιμότατα πιάτα για να συνοδεύσεις το ποτό σου, τα οποία θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω!

  • Λεωφ. Αγίων Ομολογητών 14, Λευκωσία, Τηλ. 22681660
Facebook.com/@Patio Cocktail Bar

Hot spot σ’ ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, με σκεπαστή αυλή, ωραία διακόσμηση και έναν εντυπωσιακό τοίχο με χρωματιστά παραθυρόφυλλα! Σκέψου μόνο πόσο wow και Instagrammable pics μπορείς να βγάλεις με αυτό το background…

Αν δεν είναι ήδη το στέκι της παρέας σου στην πρωτεύουσα, τότε σίγουρα θα γίνει. Φημίζεται για τα μοναδικά cocktails του που είναι ότι πρέπει για τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού. Ωστόσο, εκεί μπορείς να βρεις και ένα ιδιαίτερο μενού για τσιμπήματα ή φαγητό!

  • Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παλιά Λευκωσία, Τηλ. 22664488 

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω στέκια θα επισκεφθείς στη Λευκωσία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending