fbpx

3 εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις με την παρέα σου για να κάνεις αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο!

Το καλοκαίρι μας αρέσει, κολυμπάμε και… τολμάμε να ζήσουμε νέες εμπειρίες που θα μας χαρίσουν στιγμές γέλιου και χαράς μαζί με την παρέα μας!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πράγματα που ίσως να μην έχεις ποτέ σκεφτεί, και όμως, μπορούν να κάνουν το καλοκαίρι σου να γίνει… αξέχαστο!

Δες πιο κάτω 3 εμπειρίες που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σου:

1
Πρωινή βόλτα στην παραλία για να δεις την ανατολή του ήλιου και να κάνεις SUP στα γαλήνια νερά!

https://www.instagram.com/filiossotiriou/

Τι λες αυτό το καλοκαίρι να βγεις λίγο «έξω απ’ τα νερά σου» και να μην ξυπνήσεις στις 2 το μεσημέρι (I know, the struggle is real);

Έτσι θα προλάβεις να κάνεις μια πρωινή-πρωινή βόλτα στην παραλία για να δεις την ανατολή του ήλιου, που πίστεψέ με θα είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχεις δει ποτέ!

Και αν θέλεις να πάρεις ένα level παραπάνω τη βόλτα σου, μπορείς να τη συνδυάσεις και με πρωινή άσκηση κάνοντας SUP, που είναι ένα από τα πιο “hot” καλοκαιρινά sport.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το μαγιό σου και μια σανίδα θαλάσσης (μαζί με το κουπί της) για να απολαύσεις τα γαλήνια νερά της Κύπρου.

https://www.instagram.com/kostisth/

Αν η παρέα σου δεν “πείθεται” εύκολα να σε ακολουθήσει, μην επιμένεις, πάρε το αυτοκίνητο και τη σανίδα σου και απόλαυσέ το μόνος!

Τip: Οι περιοχές που προτείνουμε να το κάνεις αυτό είναι η Αγία Νάπα, ο Πρωταράς, η Λάρνακα και η Λεμεσός καθώς στις περισσότερες παραλίες μπορείς να δεις τον ήλιο να αναδύεται μέσα από τη θάλασσα!

2
Camping για μια διαμονή… χιλίων αστέρων κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό!

Freepik.com

Αν είσαι fan του camping (όχι της σειράς ?) θα ξέρεις ήδη σε τι αναφέρομαι! Αντιθέτως, αν είσαι από αυτούς που λένε «no chance να πάω camping, εγώ θέλω τις ανέσεις μου»… εγώ θα σου πρότεινα να δώσεις μια ευκαιρία. Δοκίμασέ το και θα δεις πως θα νιώσεις πραγματικά ελεύθερος/η!

Πάρε την παρέα σου, ένα καλό αντίσκηνο και κάποια άλλα απαραίτητα πραγματάκια (όπως: φακό, αντικουνουπικό, την παγωνιέρα σου και κάτι ζεστό για τη νύχτα), διάλεξε το ιδανικό σημείο και διανυκτέρευσε εκεί.

https://chooseyourcyprus.com/

Μπορείς να περάσεις τη βραδιά σου σε κάποιο οργανωμένο camping όπως στο Camping Site της Πόλις Χρυσοχούς ή απλώς να πας στην αγαπημένη σου παραλία και να κάνεις “sleepover”!

Διάλεξε μια περιοχή χωρίς πολλή υγρασία, για να μπορέσεις να δεις τα χιλιάδες αστέρια ή ακόμη και την εντυπωσιακή καλοκαιρινή βροχή των Περσείδων («πεφταστέρια») τον Αύγουστο.

Τip: Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τάβλι, μπάλα ή ρακέτες και ένα φορητό ηχείο για να περάσετε ακόμη πιο ευχάριστα στη φύση. Και τη φωτογραφική σου για να βγάλεις photos τα αστέρια!

Η Petrolina σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις σανίδες SUP, αντίσκηνα και άλλα υπέροχα καλοκαιρινά δώρα μέσα από το MyPetrolina App!

3
Κάνε road trip στη δυτική πλευρά του νησιού για να δεις το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα! 

https://www.instagram.com/andrew_kyr/

Καλοκαίρι και roadtrips «πάνε πακέτο»! Αυτό που θα κάνει την εμπειρία σου πιο ξεχωριστή είναι η διαδρομή. Όπως λέει και το γνωστό ρητό «σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι»!

Γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε μια διαδρομή που πιθανώς να μην έχεις ξανακάνει ποτέ: Να πας από το Λατσί μέχρι τον… Πύργο Τηλλυρίας μαζί με την παρέα σου! Ναι, σωστά κατάλαβες, μακριά θα σε πάμε αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο! Εξάλλου, μπορείς να το συνδυάσεις με τις διακοπές σας στην Πάφο!

https://www.instagram.com/p/CSwvL2vtSLS/

Η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα και κάτι και θα περάσεις από τα, ίσως, πιο μαγευτικά τοπία της Κύπρου μας! Μπορείς να ξεκινήσεις νωρίς το απόγευμα για μπάνιο στο Λατσί και να συνεχίσεις με φωτογράφιση στην αποβάθρα της Λίμνης Pier στην Αργάκα!

Στη συνέχεια θα περάσεις από το χωριό Πωμός όπου μπορείς κάνεις σταθμό στην παραλία Τσουλόροτσος ή στο γνωστό εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ στον Παχύαμμο. Από εκεί είσαι μισή ώρα μακριά από τον Κάτω Πύργο.

https://www.instagram.com/klimatariabeachbarresto/

Όταν φτάσεις στον Κάτω Πύργο θα δυσκολευτείς να πιστέψεις πως βρίσκεσαι στην Κύπρο! Στον Κάτω Πύργο θα κολυμπήσεις με θέα το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στο Omega Beach αλλά και μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα Beach Bars της περιοχής: “Grape by the Sea” ή “Κληματαριά”. Κανένα από τα 2 δεν έχει να κάνει καθόλου με ό,τι έχεις επισκεφθεί μέχρι στιγμής, καθώς είναι απλά, ήρεμα, και… εξωτικά!

Τip: Προετοιμάσου για να διανυκτερεύσεις εκεί γιατί θα είναι μια μεγάλη διαδρομή!


Για να ζήσεις όλες αυτές τις super καλοκαιρινές εμπειρίες πιο ξέγνοιαστα, η Petrolina φρόντισε να σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις σανίδες SUP, αντίσκηνα για camping και άλλα υπέροχα δώρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να συλλέγεις βαθμούς μέσα από το MyPetrolina App, με κάθε σου γέμισμα, για να κάνεις δικά σου αυτά τα υπέροχα καλοκαιρινά προϊόντα!

Είσαι έτοιμος να ζήσεις αυτές τις εμπειρίες που θα κάνουν το καλοκαίρι σου αξέχαστο; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending