fbpx

Aποτελέσματα φωτογραφικού διαγωνισμού: «Από τη γειτονιά σου στην Ευρώπη»!

Στις 12 Ιουλίου 2022 έγινε αξιολόγηση των φωτογραφιών που συμμετείχαν στον 7ο φωτογραφικό διαγωνισμό που προκήρυξε ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου με τίτλο «Από τη γειτονιά σου στην Ευρώπη».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 που έχει στόχο να αναδείξει τη συμμετοχή της ευρωπαϊκής νεολαίας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Επίσης, έδωσε την δυνατότητα στους νέους ηλικίας 15-35 χρόνων που ζουν στην Κύπρο και γενικότερα στην Ευρώπη, να εκφράσουν και να αποτυπώσουν μέσα από τον φωτογραφικό φακό, την καθημερινότητα τους, τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και όλα όσα θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 92 συμμετοχές με 335 φωτογραφίες.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν ο κύριος Δημήτρης Πιερή (επαγγελματίας φωτογράφος), η κυρία Έλενα Καλουτσίδου εκ μέρους της οικογένειας Θρασυβούλου και ο Στέλιος Παπαπέτρου εκ μέρους του ΟΝΕΚ. H αξιολόγηση των φωτογραφιών έγινε βάσει των Όρων του Διαγωνισμού που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΟΝΕΚ.

1
Η κριτική επιτροπή επέλεξε τις ακόλουθες φωτογραφίες:

Ηλιάνα Προδρόμου «Η αναμονή της σιταροπούλας»

Α’ κατηγορία: 15-19 χρονών (Τιμητικό έπαθλο εκ μέρους της οικογένειας του Θρ. Θρασυβούλου)

Β’ κατηγορία: 20-35 χρονών

1ο Βραβείο: Νικόλας Γεωργίου «Solo» 300 ευρώ

2ο Βραβείο: Παναγιώτα Τσαφαρά «Ελεύθερες Ψυχές» 200 ευρώ

3ο Βραβείο: Σωτηρία Βορκά «Building Bridges» 100 ευρώ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending