fbpx

GNTM 5 spoiler: Δες όλα τα μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι… Ανάμεσά τους 3 Κύπριες! (video)

Τα γυρίσματα του GNTM 5 προχωρούν με γοργούς ρυθμούς… Το ίδιο και τα spoilers, τα οποία -όπως κατάλαβες- λατεύουμε… #oups_we_did_it_again

Αφού μάθαμε πολλά και διάφορα για τη νέα κριτική επιτροπή, τους νέους coaches και όσα έγιναν τόσο στα στάδια των auditions, όσο και στα επόμενα (ID Catwalk και Bootcamp), τώρα ήρθε η ώρα να δούμε ποια είναι τα μοντέλα που πέρασαν στο σπίτι!

Όχι μόνο μάθαμε ποιες είναι οι 21 κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι, αλλά παρατηρήσαμε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται όχι μια, όχι δύο, αλλά 3 Κύπριες!

Δες πιο κάτω τα μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 5:

@gntmfive

GNTM 5 – Top 21, Part 1 ? #gntm #gntm5 #gntmgr #gntmgreece #greektv #top21 #spoiler

♬ America’s Next Top Model (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Αν παρακολούθησες το video μέχρι το τέλος, τότε θα πρόσεξες ότι η τελευταία κοπέλα μας είναι γνώριμη, αφού την είδαμε και πέρσι στο reality μόδας…

Πρόκειται, λοιπόν, για την Κύπρια Μαρίτα Καθιζιώτη που στον προηγούμενο κύκλο κατάφερε να φτάσει μέχρι το ID Catwalk και πολλοί αναρωτηθήκαμε «γιατί», μιας και είχε όλες τις προδιαγραφές για να περάσει στο σπίτι!

Φέτος, όπως όλα δείχνουν η Μαρίτα εντυπωσίασε και πάλι την κριτική επιτροπή, παίρνοντας αυτήν τη φορά το εισιτήριο για το σπίτι κι ελπίζουμε ότι θ’ αργήσει ν’ αποχωρήσει! ?

@gntmfive

GNTM 5 – Top 21, Part 2 ***SPOILERS*** #gntm #gntm5 #gntmgr #gntmgreece #greektv #spoiler

♬ America’s Next Top Model (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Στο video βλέπουμε τη Μύρια και τη Φανουρία που πέραν από την καταγωγή, έχουν ακόμη κάτι κοινό… Και τα 2 κορίτσια υπήρξαν μοντέλα στη σχολή “CE Fashion Workshop”, της Κωνσταντίνας Ευριπίδου! Παρότι η Φανουρία φαίνεται στο πιο πάνω video, πληροφορίες μας λένε ότι δεν είναι στο GNTM 5 (πράγμα που μάλλον ισχύει, αφού βάζει stories).

Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το reality μόδας, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος της στο GNTM 5. Πάντως, η ίδια βρέθηκε στα castings που έγιναν στην Κύπρο

24sports.com.cy

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο ρόλος που θα έχει είναι τέτοιος που δεν χρειάζεται να μείνει στην Ελλάδα μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, αλλά θα πηγαινοέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα (αν και πολύ θα θέλαμε τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή -μετά τις auditions- να την έπαιρνε και πάλι Κύπρια).

Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι όλα τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι είναι πανέμορφα! Τώρα μένει να δούμε ποιες θα είναι οι πιο ήσυχες της παρέας και ποιες θα δημιουργούν καβγαδάκια και ίντριγκες…

Ελπίζω μόνο να μην τσακωθούν οι Κύπριες μεταξύ τους, διότι στην Ελλάδα θα χρειαστούν υπότιτλους τζιαι καμιάν εκατοστή «μπιιιιπ», χαχαχα. Όπως και να ‘χει εμείς ευχόμαστε και στις 3 καλή επιτυχία και που ξέρεις… Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά μας για τη νίκη! ?

*P.S.: Υπενθυμίζεται πως όλα τα πιο πάνω βασίζονται σε πρώτες πληροφορίες και spoilers που κυκλοφορούν στα social media. Άρα μένει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη μέχρι να δούμε πόσα από αυτά ισχύουν!

Πώς σου φαίνονται οι κοπέλες που θα δούμε πολύ σύντομα στο σπίτι του GNTM 5;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending