fbpx

Εκστρατεία «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά»: Έκκληση προσφοράς σχολικών ειδών για στήριξη παιδιών ευάλωτων οικογενειών!

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), απευθύνει έκκληση σε εταιρείες, βιβλιοπωλεία, υπεραγορές, καταστήματα και φορείς να συμβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν στη μεγάλη προσπάθεια του να καλύψει τις ανάγκες παιδιών ευάλωτων οικογενειών με σχολικά είδη.

Η εκστρατεία του ΠΣΣΕ, με τίτλο «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά», υλοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα σχολικά είδη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μπορείτε να προσφέρετε: δωροκουπόνια για σχολικά είδη, προϊόντα/είδη για τα παιδιά, όπως σχολικά (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, ένδυσης και υπόδησης), βιβλία, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, έπιπλα και εξοπλισμό (γραφεία, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, υπολογιστή), σνακ, χυμούς, είδη φροντίδας/καθαριότητας, κ.ά.

Οι συνέπειες της πανδημίας και της διεθνούς οικονομικής κρίσης δημιουργούν αυξημένες ανάγκες στην κοινωνία. Γι’ αυτό, όλοι μαζί, προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας, ας στηρίξουμε τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών για να  αρχίσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαρά και αισιοδοξία.

Το ΠΣΣΕ, μέσω των Σωμάτων Εθελοντών του, έχει βοηθήσει από το 2015 πέραν των 17,600 ευάλωτων οικογενειών κι αυτό το έχει καταφέρει μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία του, από το 1973, το δυναμικό του και τους συνεργάτες/υποστηρικτές του. Οι εκστρατείες μας λειτουργούν με πρωτόκολλα διαδικασιών για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να βοηθήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΠΣΣΕ στο τηλ. 22514786 ή στο email: info@volunteerism-cc.org.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending