fbpx

Θέλεις μπουζούκια; Πάμε… Τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα σε Κύπρο και Αθήνα!

Η Αθήνα φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή της, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, όπου αγαπημένοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες κάνουν τις εμφανίσείς τους σε διάφορα μαγαζιά.

Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε πολλούς καλλιτέχνες να έρχονται και στο νησί μας, ώστε να πραγματοποιήσουν μια σειρά από εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και πια δεν χρειάζεται να ταξιδεύουμε μέχρι την Ελλάδα για να το «ρίξουμε λιγάκι έξω»!

Πιο κάτω σου έχουμε μαζέψει όλες τις συνεργασίες και νυχτερινά σχήματα που θα απολαυμάνουμε τον χειμώνα 2022-2023 σε Κύπρο, Αθήνα και θα βάλουν «φωτιά» στα βράδια μας!

Δες πού τραγουδούν οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες:

1
Κύπρος

Facebook.com/notesmusichall

Εντάξει, μπορεί να έχουμε μόνο μια επιλογή στην Κύπρο, αλλά νομίζω είναι υπέρ-αρκετή αφού μεγάλα ονόματα έρχονται στη Λεμεσό!

Τον Σεπτέμβριο η απόλυτη star τραγουδούσε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στις Notes Live μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ από Οκτώβρη μέχρι τις 12 Νοεμβρίου ο Χριστοφόρου μοιράστηκε τη σκηνή με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Αν και ακόμη δεν ανακοινώθηκε ποιος καλλιτέχνης θα κάνει εμφανίσεις τους επόμενους μήνες, κάτι μας λέει πως ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα παραμείνει και σίγουρα θα έχει καλή παρέα.

2
Αθήνα

kratisinow.gr/greekaffair.news

Φυσικά σε ό,τι αφορά τις Αθηναϊκές πίστες από επιλογές… «άλλο τίποτα»! Αρχικά να αναφέρουμε ότι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα θα συνέχιζαν και φέτος τις εμφανίσεις τους στο “Teatro Athens”, όμως, η εγκυμοσύνη της Ελένης ανέτρεψε τα δεδομένα.

Έτσι απολαμβάνουμε μια συνεργασία που πολλοί περίμεναν εδώ και καιρό… Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν φωτιά στη σκηνή του “Teatro Athens”, που κάθε ΠΣ γεμίζει με κόσμο.

Ο Πέτρος Ιακώβιδης και η Josephine είναι αυτό που λέμε συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις και γι’ αυτό συνέχισαν (μέχρι τις 5/11) τις εμφανίσεις τους στο “Fantasia Live”. Το κενό τους θα καλύψει σύντομα ο Νίκος Οικονομόπουλος, που συνεχίζει απτόητος και φέτος.

gossip-tv.gr

Την επιστροφή της στις Αθηναϊκές πίστες και συγκεκριμένα στην «Ακτή Πειραιώς» έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Στο πλευρό της έχει το ανερχόμενο αστέρι που ακούει στο όνομα Γιώργος Κακοσαίος (αν δεν κατάλαβες για ποιον μιλώ, είναι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου). Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν ξανά την ίδια σκηνή το καλοκαίρι του 2021, αφού έκαναν μαζί περιοδεία.

Ακόμη μια ενδιαφέρον συνεργασία για τη σεζόν του 2022-2023 είναι αυτή της Έλενας Παπαρίζου με τον Γιώργο Σαμπάνη που εμφανίζονται στο «Βοτανικός»… παρέα με την Αναστασία! Ενώ στο «Έναστρον» ετοιμάζεται συνάντηση κορυφής στις 25/11/22 με το μεγαλύτερο party να στήνεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο με τις MEΛΙSSES και τη Δέσποινα Βανδή.

tvfreaks.gr/larissanet.gr/queen.gr

Σ’ ένα μακροχρόνιο και διαχρονικό pop (και όχι μόνο) idol θα πάμε τώρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μαζωνάκη που τραγουδά στο «Κέντρο Αθηνών». Ενώ ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζεται στο Box Athens παρέα με την Κύπρια Ήβη Αδάμου.

Από την άλλη, η γυναικά του -που δεν είναι άλλη από την ντίβα του ελληνικού πενταγράμμου- Καίτη Γαρμπή έχει πολύ καλή παρέα στην πίστα του “Nox”, αφού βρίσκεται στο πλάι του Αντώνη Ρέμου!

Instagram.com/@fever_athens

Την εκρηκτική Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο μπορείς να τους απολαύσεις στο “Fever” σε μία μοναδική συνεργασία κορυφής, από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Αν είσαι πιο ρομαντική ψυχή, τότε θα σε ενδιαφέρει να μάθεις πού θα δούμε τον Νίκο Βέρτη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις του στη σκηνή του “Yton” από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Εσύ πού θα τα «σπάσεις» με την παρέα σου αυτόν τον χειμώνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending