fbpx

Θες να σπουδάσεις Δημοσιογραφία; Το Πανεπιστήμιο Frederick προσφέρει 5 υποτροφίες ύψους 30%!

Είσαι απόφοιτος/η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης; Θέλεις να ασχοληθείς με τη Δημοσιογραφία και τα Μέσα Επικοινωνίας;

Το Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Frederick στηρίζει τους νέους και τις νέες που έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν στον χώρο της δημοσιογραφίας, προσφέροντας 5 ειδικές υποτροφίες ύψους 30% για όλα τα έτη σπουδών.

Πώς να διεκδικήσεις υποτροφία

Στείλε ένα κείμενο 300 λέξεων ή ένα video ή μια φωτογραφία για να εξιστορήσεις να αναδείξεις ή να σχολιάσεις ένα γεγονός.

Το κείμενο, το video ή η φωτογραφία πρέπει να σταλούν στο jou.le@frederick.ac.cy (Δρ Ήβη Λάμπρου), σε ηλεκτρονική μορφή μαζί με το ονοματεπώνυμο σου, ημερομηνία γέννησης, σχολείο και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email, διεύθυνση)

  • Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: μέχρι 20 Αυγούστου 2022
  • Οι υποτροφίες δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες μειώσεις διδάκτρων.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick! Πρόκειται για το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη ιστορία στον χώρο της επικοινωνίας στην Κύπρο, με απόφοιτους/ες που έχουν κυρίαρχη θέση στην αγορά εργασίας.

Ετοίμασε το δικό σου κείμενο, video ή φωτογραφία και διεκδίκησε μια από τις 5 υποτροφίες για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου!


To νέο ακαδημαϊκό έτος στο Πανεπιστήμιο Frederick ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου 2022. Πρόκειται για το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο με παρουσία τόσο στη Λευκωσία όσο και στη Λεμεσό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στα τηλέφωνα 22394394 (Λευκωσία) και 25730975 (Λεμεσός), να στείλεις email στο info@frederick.ac.cy ή να επισκεφθείς την ιστοσελίδα www.frederick.ac.cy.