fbpx

Τι είναι αυτό το… τικ που έπαθαν οι Κύπριοι TIkTokers;

Κι αν δεν ξέρεις τι είναι το ‘τικ‘, τότε να σε ενημερώσουμε, ότι σύμφωνα με το Ελληνικό Ερμηνευτικό Λεξικό σημαίνει: μυϊκός σπασμός του προσώπου, που επαναλαμβάνεται κατά διαστήματα!

Τους βλέπεις όλους: Μία δεξιά, μία αριστερά, πάλι αριστερά, άντε πάλι δεξιά! Μα τι έχουν πάθει όλοι και τινάζουν το κεφάλι τους πότε αριστερά πότε δεξιά κοιτώντας την οθόνη του κινητού τους;

Είναι κάποιο τικ απότοκο της συχνής χρήσης του κινητού για το οποίο μας είχαν προειδοποιήσει οι επιστήμονες (βασικά η θεία Μαρούλα που το διάβασε στο Facebook); Κάποια νέα προσπάθεια ελέγχου της σκέψης μας από τις πολυεθνικές ώστε να μας πουλήσουν περισσότερα γκάτζετς; Ή μήπως ένας νέος ιός με μυστηριώδη προέλευση που στοχεύει στο νευρικό μας σύστημα;

Πριν προλάβετε να υποκύψετε σε ακόμα μία εξωπραγματική OOTW θεωρία συνωμοσίας, να σας πούμε πως δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

Δείτε τα βίντεο των αγαπημένων Κύπριων TikTokers @feidiass, @rafaellakyriacou και @theosblue που κόλλησαν κι αυτοί το περιβόητο…τικ!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by feidias (@feidiass)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theos Blue (@theosblue)

Ο λόγος λοιπόν που βλέπετε τους φίλους να έχουν μετατραπεί σε ανθρώπινα bobbleheads είναι πολύ πιο προσγειωμένος: Ο απόλυτος καλοκαιρινός διαγωνισμός ΚΕΑΝ Acronym Challenge στο Insta που έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη που σπεύδει να τσεκάρει τις γνώσεις του σε γνωστά και όχι-και-τόσο-γνωστά ακρωνύμια με κίνητρο -εκτός από το απίστευτο χάζι- τη διεκδίκηση προσκλήσεων για το πιο lit, dope, OMG!, GOAT boat party του φετινού καλοκαιριού με guest star τον Λούκα Γιώρκα!

Όσο για το ΚΕΑΝ Acronym Challenge για να μην σε πιάσει FOMO (έλα, ξέρεις τι σημαίνει) άνοιξε από το κινητό σου αυτόν εδώ τον σύνδεσμο για να βρεις το σχετικό φίλτρο και να παίξεις επιλέγοντας το σωστό νόημα για κάθε ακρωνύμιο κουνώντας το κεφάλι δεξιά ή αριστερά (το… τικ που λέγαμε).

Στη συνέχεια κάνε share σε στόρι το σκορ σου κάνοντας tag @kean_soft_drinks για να μπεις στην κλήρωση και να διεκδικήσεις προσκλήσεις για το απόλυτο boat party του καλοκαιριού με Λούκα Γιώρκα και αγαπημένους DJs. Και μην αργείς γιατί ο  διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 16/08!

Μόνο με.. μέτρο, μη πιαστεί ο λαιμός σου από το πολύ πέρα δώθε!