fbpx

Διεκδίκησε μια από τις πλήρεις υποτροφίες του Πανεπιστημίου Frederick εις μνήμη του Μιχάλη Φρειδερίκου!

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Frederick Institute of Technology, εις μνήμη του ιδρυτή τους Μιχάλη Φρειδερίκου, προσφέρουν τρεις πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 με δυνατότητα ανανέωσής τους για όλη τη διάρκεια φοίτησης.


ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ

  1. Συμπλήρωσε το ειδικό έντυπο αίτησης που θα βρεις ΕΔΩ
  2. Στείλε τη συμπληρωμένη αίτησή σου μαζί με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά/δικαιολογητικά στο mfscholarships@frederick.ac.cy

Υποβολή αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022


ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 θα παραχωρηθούν οι ακόλουθες υποτροφίες:

Πανεπιστήμιο Frederick

  • Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων για νεοεισερχόμενους/ες προπτυχιακούς/ές φοιτητές/φοιτήτριες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.

Frederick Institute of Technology (FIT)

  • Μία (1) πλήρης υποτροφία διδάκτρων για νεοεισερχόμενο/η φοιτητή/φοιτήτρια κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.

Οι υποτροφίες θα παραχωρηθούν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, καθώς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των ενδιαφερομένων.


Οι υποτροφίες εις μνήμη του Μιχάλη Φρειδερίκου, που πρόσφερε ευκαιρίες σε χιλιάδες νέους και νέες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του, προκηρύχθηκαν για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια και έκτοτε απονέμονται κάθε χρόνο με στόχο να καταστούν θεσμός και να αποτελέσουν συνέχεια του πολύπλευρου κοινωφελούς του έργου.

Περισσότερα για τις υποτροφίες, τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής μπορείς να βρεις ΕΔΩ.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Γραφείο Εισδοχής στα τηλέφωνα 22394394 (Λευκωσία), 25730975 (Λεμεσός).