fbpx

Το Netflix ψάχνει κομπάρσους στην Ελλάδα για γνωστή ταινία… που γίνεται σειρά!

Φαντάστηκες ποτέ τον εαυτό σου να παίζει σε σειρά ή ταινία του Netflix; Αν ναι, τότε ίσως να σε ενδιαφέρει αυτή η είδηση, αφού τώρα μπορεί να έχεις την ευκαιρία!

Μέρος των γυρισμάτων της νέας σειράς ‘One Day’ (που είναι βασισμένη στην ταινία που κυκλοφόρησε το 2011 και είναι επίσης βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του David Nicholls) θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο… και το Netflix ψάχνει ντόπιους κομπάρσους!

Μάθε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

Gazzetta.gr

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από τις 4 Ιουλίου 2022, ενώ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 24 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου (save the dates).

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά πασίγνωστους ηθοποιούς, καθώς και να συνεργαστείς μαζί τους. Ας μην ξεχνάμε ότι στον ρόλο της Emma Morley θα δεις την Ambika Mod και στου Dexter Mayhew, τον Leo Woodall!

Όπως ανακοινώθηκε ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις email στο onedayextras@gmail.com μαζί με 2 πρόσφατες φωτογραφίες σου (μία προσώπου και μία ολόσωμη), το ονοματεπώνυμό σου, τηλέφωνο, καθώς και τις αναλογίες σώματος που φαίνονται στην πιο πάνω αγγελία.

Το καλύτερο;! Θα υπάρχει αμοιβή! Τι λες; Πώς θα σου φαινόταν να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία, συνδυάζοντας την με διακοπές στο όμορφο νησί της Πάρου;

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα ήθελες να παίξεις ως κομπάρσος στη σειρά “One Day” του Netflix!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending