fbpx
No menu items!
More

    Βραβείο σε συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νοσηλευτών Ογκολογίας απέσπασε η ομάδα του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ!

    Το βραβείο Καλύτερης Αναρτημένης Ανακοίνωσης (poster) απέσπασε η ομάδα του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ στο συνέδριο EONS15 της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νοσηλευτών Ογκολογίας, ως μέρος του συνεδρίου ESMO2022, το οποίο διεξήχθη στο Παρίσι στις 10 – 12 Σεπτεμβρίου.

    Το βραβείο παρέλαβαν τα μέλη της ομάδας, η οποία αποτελείτο από τη Δρα Κοραλία Μιχαήλ, τη Δρα Θεολογία Τσίτση και τον Δρα Ανδρέα Χαραλάμπους.

    Τίτλος της αναρτημένης ανακοίνωσης ήταν «Reducing fear and stress through Educational interventions during therapeutic procedures in Children and Adolescents with Cancer: A Systematic Review» και στόχο είχε τη διερεύνηση της αποτελεσματικότητας εκπαιδευτικών παρεμβάσεων για τη μείωση του άγχους και φόβου σε παιδιά και εφήβους που υποβάλλονται σε θεραπευτικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

    Τα αποτελέσματα της συστηματικής ανασκόπησης που παρουσιάστηκε έδειξαν την ανάγκη για περισσότερες μελέτες με μεγαλύτερο αριθμό ασθενών που να εστιάζουν στη βελτίωση του φόβου και των συνεπειών του σε αυτούς τους ασθενείς!

    Follow Us

    45,341FansLike
    11,539FollowersFollow
    17,400FollowersFollow
    1,070SubscribersSubscribe

    Trending