fbpx

Ερχόμαστε στο πανεπιστήμιό σου με “Τροχό της Τύχης” & δωροκουπόνια από το Foody Market!

H ομάδα του StudentLife έρχεται στο πανεπιστήμιό σου, αυτή τη φορά μαζί με το Foody, τον πιο εύκολο τρόπο παραγγελίας! Επειδή απλά ξέρουμε ότι το Foody είναι ο πιο πιστός σου φίλος εκεί που βαριέσαι να φτιάξεις τον πρωινό σου καφέ, εκεί που έχουν τελειώσει τα τάπερ της μαμάς, στις στιγμές που σε πιάνει η λιγούρα και… όχι μόνο!

Γι’ αυτό, λοιπόν, ερχόμαστε με τον “Τροχό της Τύχης” του Foody Market, τη νέα υπηρεσία του Foody και σε θέλουμε στην παρέα μας για να παίξεις και να δοκιμάσεις την τύχη σου! Αν είσαι τυχερός κερδίζεις ένα ή περισσότερα εκπτωτικά κουπόνια για να κάνεις τις αγορές σου φθηνότερα! Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις το break σου ανάμεσα στα μαθήματα;

Δες πότε θα μας βρεις στο πανεπιστήμιό σου:

  • Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
    Τρίτη 15.11 | 10:30-13:30 | Έξω από The Block
  • Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Πέμπτη 17.11 | 10:30-13:30 | Έξω από ΧΩΔ01

Αν δεν σου το έχει πει κανείς, το Foody Market είναι το πρώτο super γρήγορο supermarket! Τι εννοούμε με αυτό; Σου φέρνει στην πόρτα σου ό,τι χρειαστείς σε χρόνο dt! Από λιχουδιές, φρέσκα φρούτα και λαχανικά… μέχρι είδη καθαριότητας, γιατί ξέρουμε πόσο “νοικοκυρεμένο” άτομο είσαι!

Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου από το Foody Market μεταξύ 08:00 με 23:00, 7 ημέρες την εβδομάδα. Και το πιο wow; Μπορείς να παρακολουθήσεις live την εξέλιξη της παραγγελίας σου, μέχρι τη στιγμή που φτάνει στην πόρτα σου! Το Foody Market είναι πλέον διαθέσιμο σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα!

Έλα στο break σου να παίξουμε και σίγουρα… θα κερδίσεις! Θα σε δούμε εκεί! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending