fbpx

Βρήκαμε το νέο Instagrammable spot του νησιού & πρέπει να το επισκεφθείς ASAP!

Σκέφτεσαι πού θα κάνεις την επόμενη σου εξόρμηση; Αυτό το άρθρο θα σου λύσει το “πρόβλημα”, αφού ανακαλύψαμε ένα νέο Instagrammable spot που θα λατρέψεις!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, για μια εκδρομή μέχρι την Αγία Νάπα; Στο αγαπημένο μέρος του καλοκαιριού (κι όχι μόνο) έκανε την εμφάνιση της μια μεγάλη εντυπωσιακή καρδιά, την οποία πρέπει να επισκεφθείς ASAP!

Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση αυτό το διάστημα, θα βγάλετε μαζί τις πιο lovely και ρομαντικές φωτογραφίες, αφού η 3D καρδιά έχει θέα τη θάλασσα!

Δες πιο κάτω φωτογραφίες και πού ακριβώς θα τη βρεις:

checkincyprus.com

Η εντυπωσιακή κόκκινη καρδιά τοποθετήθηκε μόλις πριν λίγες βδομάδες πολύ κοντά στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας, σε έναν χώρο ψυχαγωγίας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ολοκληρωθεί σύντομα για τους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής!

Πάντως μπορούμε να φανταστούμε τι έχει να γίνει στο συγκεκριμένο location, αφού οι Κύπριοι και ξένοι τουρίστες δεν θα χάσουν ευκαιρία να το επισκεφθούν και να φωτογραφηθούν, ποζάροντας με την 3D καρδιά!

neakypros.com.cy

Καιρός ήταν να δημιουργηθεί ένα νέο σημείο στην περιοχή για #instaphotos, αφού το “I LOVE AYIA NAPA” μπροστά από την πλατεία, όπως και να το κάνουμε έχει πια ξεπεραστεί! 😉

Πώς σου φαίνεται το νέο Instagrammable spot της Αγίας Νάπας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending