fbpx

YouthCast: Το podcast της νεολαίας ανανεώθηκε και επιστρέφει!

Είσαι νέος, έχεις ανησυχίες και ψάχνεις κάτι που σε εμπνέει, σε ενημερώνει και σε ενθαρρύνει για τα βήματά σου στο μέλλον; Το podcast του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, μετά από ένα δημιουργικό διάλειμμα, επιστρέφει ανανεωμένο με όλα όσα αναζητάς.

Πώς μπορώ να γίνω η θετική αλλαγή στην πόλη μου; Πώς μπορώ να αναπτυχθώ επαγγελματικά και να αποκτήσω καινούργιες δεξιότητες; Πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο της βίας και του εκφοβισμού;

Το YouthCast δηλώνει έτοιμο να δώσει βήμα σε ό,τι απασχολεί τους νέους σήμερα, μέσω συζητήσεων και συνεντεύξεων, θίγοντας θέματα που αφορούν τη σύγχρονη κοινωνία και την ψυχική υγεία, το περιβάλλον και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα.

Το podcast θα είναι διαθέσιμο στο Spotify, καθώς και στα υπόλοιπα social media του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου με ένα καινούργιο επεισόδιο κάθε μήνα. Παρουσιαστής θα είναι ο ηθοποιός και podcaster, Ανδρέας Φυλακτού, ο οποίος σε κάθε επεισόδιο θα έχει τη χαρά να υποδέχεται και έναν διαφορετικό καλεσμένο.

Πρωταρχικός στόχος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου μέσω του YouthCast, παραμένει η σωστή ενημέρωση για θέματα που παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα στους νέους για τον κόσμο γύρω τους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending