fbpx

Netflix: Έρχεται η πρώτη σειρά που θα βλέπεις τα επεισόδια ανακατεμένα & θα βγάζει νόημα!

«Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια τρόποι για να λύσεις ένα έγκλημα», σύμφωνα με τη νέα σειρά του Netflix, “Kaleidoscope”.

Ίσως αυτή η ατάκα να είναι ένα hint ότι μπορείς να δεις τη σειρά με 7 δισεκατομμύρια διαφορετικούς τρόπους! Θα μπορούσε… 😉

Τι εννοούμε; Το Netflix έρχεται να καινοτομήσει για άλλη μια φορά, αφού στη νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει, θα μπορείς να παρακολουθήσεις τα επεισόδια με όποια σειρά θέλεις και θα βγάζει νόημα. Δηλαδή δεν θα χρειάζεται να την παρακολουθήσεις με γραμμική σειρά (ευτυχώς για ‘σένα που αποκοιμάσαι κάθε φορά). Πιο κάτω σου μαζέψαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις και φυσικά σου έχουμε και τις πρώτες εικόνες & video!

Μάθε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα – πρωτότυπη σειρά του Netflix:

Το “Kaleidoscope”, του οποίου η περιγραφή θυμίζει κάτι από “La Casa De Papel”, ακολουθεί την ιστορία ενός πραγματικά φιλόδοξου ληστή.

Έχοντας διάρκεια 25 χρόνια, μια ομάδα επιδέξιων ληστών, οι οποίοι συνεργάζονται για να ξεκλειδώσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο, αποσπώντας το μεγαλύτερο ποσό που έχει κλαπεί ποτέ – 7 δισεκατομμυρία δολάρια! Πριν μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τα μετρητά, όμως, πρέπει να περάσουν μέσα από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας του κόσμου και το FBI.

unboxholics.com

Η συναρπαστική σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και ο κάθε θεατής θα βιώσει μια μοναδική εμπειρία, αφού θα μπορεί να εισέλθει στο έγκλημα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, όπως εξηγεί το Netflix.

Κάθε επεισόδιο έχει το όνομα ενός διαφορετικού χρώματος, επιτρέποντάς σου να ξεκινήσεις από όπου θέλεις. Έτσι, θα δεις όλα τα χρώματα των επεισοδίων, αλλά η σειρά που θα επιλέξεις… θα επηρεάσει την άποψή σου για την ιστορία!

«Το να μπορείς να “μετακινείσαι” μέσα στη σειρά και να παρακολουθείς τα επεισόδια με διαφορετική σειρά, σου δίνει μια διαφορετική οπτική γωνία για τους χαρακτήρες. Υπάρχουν ερωτήματα που θα τεθούν σε ένα επεισόδιο και θα απαντηθούν σε ένα άλλο επεισόδιο», λέει ο δημιουργός της σειράς, Eric Garcia.

Πότε κάνει πρεμιέρα;

unboxholics.com

Το “Kaleidoscope”, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix, θα κυκλοφορήσει με 8 επεισόδια διαθέσιμα την 1η Ιανουαρίου του 2023.

Ποιοι παίζουν;

unboxholics.com

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Mandalorian) και συμπρωταγωνιστούν οι: Rufus Sewell (Man in the High Castle), Paz Vega, Tati Gabrielle (Uncharted), Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Jai Courtney (Suicide Squad), Niousha Noor, Jordan Mendoza, Soojeong Son και Hemky Madera.

Οι πρώτες εικόνες!

Πώς σου φαίνεται η ιδέα του Netflix; Εσύ θα δεις τη νέα non-linear σειρά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending