fbpx

Αυτή είναι η 29χρονη Κύπρια στη λίστα με τους “Under 30” του Forbes!

Άλλη μια φορά που μια Κύπρια βρίσκεται στην περίφημη λίστα του Forbes, με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, βάση της τεκμηριωμένης καθαρής περιουσιακής τους αξίας!

Αυτήν τη φορά πρόκειται για την 29χρονη Ιωάννα Φίλιππου Πατσαλή, από τη Λευκωσία, που κατάφερε, με τα επιτεύγματά της στον χώρο της ενέργειας και της αειφορίας, να συμπεριληφθεί στη λίστα των “Under 30” του γνωστού αμερικάνικου περιοδικού.

Η Ιωάννα ως διευθύνουσα σύμβουλος της Direct Kinetic Solutions έχει συγκεντρώσει 3,68 εκατομμύρια δολάρια, από την ενασχόλησή της με την εμπορευματοποίηση της προόδου στις ραδιοϊσοτοπικές μπαταρίες – δηλαδή, μπαταρίες μεγάλης διάρκειας που απορρίπτουν μικροσκοπικές ποσότητες πυρηνικού υλικού.

Αυτές οι μπαταρίες έχουν ενεργειακή πυκνότητα 1.000 φορές υψηλότερη από τις χημικές μπαταρίες και τη δεδομένη στιγμή έχουν μεγάλη ζήτηση λόγω του πληθωρισμού και της ενεργειακής κρίσης που προκάλεσε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Επίσης, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου θεωρούνται ζωτικής σημασίας για την υιοθέτηση της τεχνολογίας των ηλεκτρικών οχημάτων σε ευρεία κλίμακα.

Η Ιωάννα Πατσαλή αποφοίτησε από το University of Nottingham το 2014, με σπουδές στα Management Studies και το 2019 με MBA από NYU Stern School of Business. Γνωρίζει τις λειτουργίες της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και έχει ηγηθεί έργων ανάπτυξης και βελτιστοποίησης σε διάφορους κλάδους. Η εμπειρία της περιλαμβάνει στρατηγικές συμβουλές για την επέκταση των υπηρεσιών Internet of Things (IoT) σε βιομηχανικούς πελάτες, όπως κατασκευαστές και εταιρείες logistics.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending