fbpx

Με τα νέα πιάτα του Marinado… θα σου τρέξουν τα σάλια!

Το Marinado που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του στη Λευκωσία δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα και φυσικά να μας χορταίνει στο 100% με τις μεσογειακές του γεύσεις.

Συνδυάζοντας νόστιμα και ταυτόχρονα υγιεινά υλικά, παρουσιάζει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 10 νέα πιάτα… που μόλις τα δοκιμάσεις θα σου τρέξουν τα σάλια!

Σου μιλάμε εκ πείρας, αφού εννοείται πως τα δοκιμάσαμε -ΟΛΑ- (για να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι να σου προτείνουμε) και είμαστε σίγουροι πως θα ξετρελαθείς κι εσύ όσο εμείς με τα νέα πιάτα του Marinado… που δε θα ξέρεις ποιο να πρωτο-παραγγείλεις!

Δες πιο κάτω τα νέα πιάτα του Marinado:

1
Ώρα για σουπίτσα, ώρα για Creamy Vegetable Soup!

Creamy Vegetable Soup

Χειμώνας χωρίς σούπα γίνεται; Δε γίνεται! Γι’ αυτό και το Marinado, πρόσθεσε μια πεντανόστιμη σούπα στο menu του (που είναι ιδανική και για ‘σένα που νηστεύεις αυτό το διάστημα ή είσαι vegan).

Πρόκειται για μια βελουτέ σούπα λαχανικών που είναι πλούσια σε γεύση και θα σε κρατήσει χορτάτο για ώρες. Αν θες, υπάρχει και η επιλογή να εμπλουτίσεις τη γεύση της, προσθέτοντας μέσα μικρές λωρίδες μπέικον και κρουτόνια.

2
Mighty Chick*n Strips

Mighty Chick*n Strips Rice Bowl (vegetarian)

Το πραγματικά νέο πιάτο που θα σε ξετρελάνει είναι τα Mighty Chick*n Strips! Για πρώτη φορά το Marinado ετοίμασε και μας παρουσιάζει plant-based λωρίδες κοτόπουλου στη σχάρα. Μοιάζει πάρα πολύ με κοτόπουλο και σε εμφάνιση, και σε γεύση… όμως δεν είναι!

Αν είσαι vegan, ή αν νηστεύεις αυτή την περίοδο, ή αν απλά βαρέθηκες να τρως κάθε μέρα κρέας, τότε είναι η ιδανική επιλογή για ‘σένα!

Mighty Chick*n Strips Πίτα (vegan)

Μπορείς να δοκιμάσεις τα Mighty Chick*n Strips είτε μέσα σε σαλάτα, είτε σε πίτα, είτε σε rice bowl, ανάλογα με το τι έχεις όρεξη να φας! Και φυσικά το καθένα συνοδεύεται με ντιπ της επιλογής σου! Εμείς πάντως δοκιμάσαμε και τις 3 επιλογές και κατενθουσιαστήκαμε!

3
Νέες επιλογές και στα Rice Bowls… για όλα τα γούστα!

Grilled Falafel Rice Bowl

Σου έχουμε καλά και ΚΑΛΑ νέα! Τα Rice Bowls που αγαπήθηκαν τόσο (πρώτον) θα παραμείνουν στο menu σαν κατηγορία και (δεύτερον) θα προσφέρονται πλέον με όλες τις επιλογές από τα υφιστάμενα φαγητά. Δηλαδή θα μπορείς να το απολαύσεις είτε με τα signature Marinado Meatballs, είτε με Pork Chops ή Pork Belly, είτε με Falafel, ή ακόμη και με Grilled Halloumi!

Crispy Chicken Rice Bowl

Τώρα, πέραν από τα γνωστά “Hot & Spicy”, “Lime & Herbs” και “Picante Chicken” θα μπορείς να απολαύσεις το Rice Bowl σου και με τραγανό στήθος κοτόπουλου που σερβίρεται φυσικά με ρύζι, σαλάτα coleslaw με κόκκινο κραμπί και μικρά φύλλα ρόκας. Το Crispy Chicken Rice Bowl είναι το νέο πιάτο που πρέπει να δοκιμάσεις αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου!


Είμαστε σίγουροι πως ανυπομονείς να δοκιμάσεις τα νέα πιάτα του Marinado! Μπορείς να παραγγείλεις από όλες τις πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού FoodyWolt και Bolt! Επίλεξε ποιος τρόπος σε βολεύει, βάλε την παραγγελία σου και ετοιμάσου να απολαύσεις πεντανόστιμο φαγητό και γλυκό!

Το Μarinado είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:30 – 22:00, τα Σάββατα από τις 12:00 -22:00 και τις Κυριακές από τις 18:00 – 22:00.

Εσύ ποιο από τα νέα πιάτα θέλεις να δοκιμάσεις πρώτο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending