fbpx

Το Sushi Bar που αγάπησες, ήρθε επιτέλους και στο Παραλίμνι! Μάθε πού θα το βρεις!

Δεν θα σε κρατήσουμε σε αγωνία αφού πρόκειται για ένα εστιατόριο που επισκέφθηκες αμέτρητες φορές στις καλοκαιρινές εξορμήσεις στον Πρωταρά και τώρα ήρθε ακόμη πιο κοντά σου!

Ο λόγος για το εστιατόριο Folio στον Πρωταρά, που σου προσφέρει εδώ και χρόνια, εκτός από steaks, ολόφρεσκο και γευστικό Sushi, που τώρα μπορείς να βρεις το νέο του concept – store στην καρδιά του Παραλιμνίου!

Και αυτό γιατί γνωρίζουμε πόση αδυναμία έχεις στα ολόφρεσκα Maki & Nigiri του και μερικές φορές σκεφτόσουν γιατί να μην ήταν πιο κοντά σου για να τα απολαμβάνεις συχνότερα!

Τώρα πλέον γνωρίζεις πως μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου Folio Sushi Δευτέρα με Κυριακή στο νέο Folio Sushi Bar στην οδό Αγίου Γεωργίου 33 στο Παραλίμνι με Take Away και Delivery! Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο και μένεις σε Αγία Νάπα, Σωτήρα ή Δερύνεια να ξέρεις πως το Folio φτάνει και στο δικό σου σπίτι!

Όσο για το μενού, θα βρεις τα γνώριμα Folio Sushi Platters όπως το Ninja και το Samurai με 38 και 50 κομμάτια (αντίστοιχα) λαχταριστού Sushi αλλά και τα γνωστά Uramaki και Hosomaki rolls που αγάπησες!

Και το Folio δεν θα μας άφηνε χωρίς εκπλήξεις, μια και στο menu υπάρχει και “new entry” που είναι… τα Noodles! 4 απίθανες γεύσεις stir fried egg Noodles έρχονται να συνοδεύσουν τις παραγγελίες σου! Με λαχανικά, με κοτόπουλο, με βοδινό ή με γαρίδες! Εσύ ποια γεύση ανυπομονείς να δοκιμάσεις; Δες ολόκληρο το menu εδώ: www.foliosushibar.com

Το Sushi που έχεις συνδέσει με τις καλοκαιρινές σου αναμνήσεις απέχει μόλις 1 βήμα (ή ένα τηλέφωνημα) μακριά σου για να το απολαύσεις! Είτε πρόκειται για μια special βραδιά που διοργανώνεις, είτε απλώς θες να αράξεις στον καναπέ σου με ποιοτικό sushi, το Folio Sushi Bar είναι πλέον η επιλογή σου!

Όπως σου είπαμε θα βρεις το ολοκαίνουριο Folio Sushi Bar στην Αγίου Γεωργίου 33 στο Παραλίμνι (κοντά στην κεντρική στάση λεωφορείων) καθημερινά 18:00-23:00. Για να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφώνησε στο 96011868 ή βρες το Folio Sushi Bar στο app της Wolt!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending