fbpx

Το «Ζιγκολό» έγινε ρεμπέτικο… κι εμείς σκεφτήκαμε άλλα 5 hits που θα γίνονταν top ρεμπέτικα!

Εδώ και μερικές ημέρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ρεμπέτικη εκδοχή του «Ζιγκολό», το οποίο τραγούδησε η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη στη σκηνή του “The Voice”.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ν’ ακούσουμε το συγκεκριμένο τραγούδι σε αυτό το version και η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μας (πιθανότατα και από το δικό σου) ακούγοντάς το ήταν: «Ου Χριστοοοός»!

Ωστόσο, η ερμηνεία της Παπαρίζου και του Μαραντίνη, μας κίνησε το ενδιαφέρον και μας έκανε να σκεφτούμε ποια άλλα τραγούδια θα γίνονταν top ρεμπέτικα (#NOT)!

Δες τα πιο κάτω, αφού πρώτα ακούσεις το «Ζιγκολό»:

1
Madame / KINGS x TRANNOS

Ξέχνα το video clip που βλέπεις πιο πάνω και κάνε εικόνα τον Tranno με μουστάκι και μπουζούκι!

Αν και αυτό που μόλις έκανες εικόνα μιλά από μονή του, θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να ακούσουμε και τους στίχους σε ρεμετικό version που λογικά θα ήταν κάπως έτσι: «Γουστάρω να ‘σαι αλήτης κι εγώ να ‘μαι madame, αααάλλλα»!

2
Συγκινητικά Συγκινήθηκα / Ελένη Φουρέιρα 

Αυτό το τραγούδι σε ρεμπέτικο να έλεγε και στην Eurovision… δεν θα μας νικούσε καμιά κότα…

Εφαντάστηκες, όμως, μετά που θα γεννήσει η Φουρέιρα μας να το γυρίσει στο ρεμπέτικο; Τέτοια στροφή στην καριέρα της θα είναι μεγαλύτερη και από αυτές που βρίσκουμε στον δρόμο για να φτάσουμε στο Τρόοδος!

3
Δυνατά-τα-τα-τα / Στέφανος Πιτσίνιακας

Έτσι όπως το βλέπω το παιδί θα του πήγαινε ένα μουστάκι! Βέβαια, αν έκανε το ρεμπέτικο version δεν ξέρω αν θα χτυπούσε η καρδιά του δυνατά (τα-τα-τα) ή το κεφάλι του στον τοίχο…

Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε είναι να σκεφτεί τη ρεμπέτικη εκδοχή για τα επόμενα MVMA. Κι αφού η Παπαρίζου πήρε guest τον Μαραντίνη, ας πάρει κι αυτός τον Μάστορα!

4
Έλα μου / Σάκης Ρουβάς

Σάκη αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, σκέψου το ρεμπέτικο version ειδικά στο ντουέτο που κάνετε με τον Αργυρό στο “Teatro”… Πάρτε και από ένα κομπολόι και θα είστε ακόμη πιο (α)χτύπητο δίδυμο.

Μετά από αυτήν την εμφάνιση, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ή που θα το κλείσει ή που θα κάνει τα παλλούτζια του ακόμα πιο χρυσά!

5
Στην πυρά / Άννα Βίσση

Αν ακούγαμε και αυτό το τραγούδι σε ρεμπέτικο version ένα είναι το σίγουρο… Ήταν να ππέσει φωθκιά να μας κάψει (😂)!

Δεν θέλω καν να φανταστώ τον ρεμπέτικο ρυθμό στον στίχο: «Μπορείς απόψε να βγεις μ’ όλες τις τσ@@λες της γης…» #cringeeee

Εσύ ποιο από αυτά τα τραγούδια θα ήθελες ν’ ακούσεις σε ρεμπέτικο version;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending