fbpx

Κάθε νέα κάρτα Visa Debit… ένα λιγότερο πλαστικό μπουκάλι στις θάλασσές μας!

Η νέα κάρτα Visa Debit της Τράπεζας Κύπρου είναι οικολογική και κατασκευάζεται κατά 70% από ανακτημένο πλαστικό από τον ωκεανό.

Ήξερες ότι σήμερα στις θάλασσες βρίσκονται περίπου 5,25 τρισεκατομμύρια μικροπλαστικά; Η μόλυνση των θαλασσών με πλαστικά απόβλητα, είναι ένα πρόβλημα το οποίο γιγαντώνεται με την πάροδο των χρόνων, προκαλώντας πλέον σοβαρές επιπτώσεις στον πλανήτη. Η προστασία του περιβάλλοντος, μας αφορά όλους γι’ αυτό και η νέα κάρτα Visa Debit της Τράπεζας Κύπρου, είναι οικολογική και κατασκευάζεται κατά 70% από ανακτημένο πλαστικό από τον ωκεανό.

Μάλιστα, μία κάρτα ισοδυναμεί περίπου με ένα πλαστικό μπουκάλι, που υπό κανονικές συνθήκες, θα παρέμενε στον ωκεανό μολύνοντας τις θάλασσές μας.

«Εσύ τι θα άλλαζες για έναν καλύτερο πλανήτη;» – Γράψε τις δικές σου εισηγήσεις

Παράλληλα με την κάρτα, η Τράπεζα Κύπρου λάνσαρε την εκστρατεία «Εσύ τι θα άλλαζες για έναν καλύτερο πλανήτη;».

Το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας togetherforplanet.com.cy που αποσκοπεί στο να ενημερώσει για το μέγεθος του προβλήματος της ρύπανσης των θαλασσών, αλλά και να το ευαισθητοποιήσει, θα μπορεί να υποβάλει τις δικές του εισηγήσεις για το πώς θα μπορούσαμε να προστατεύσουμε τις θάλασσές μας συμβάλλοντας έτσι σε έναν καλύτερο πλανήτη.

Η συνδρομή όλων στην προσπάθεια για δημιουργία ενός πιο ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος είναι αναγκαία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending