fbpx

Διαδικτυακό Σεμινάριο για εσένα που θες να πας για σπουδές στην Ισπανία!

H Global Educational Services μαζί με το πανεπιστήμιο του UCAM στην Ισπανία, διοργανώνουν διαδικτυακή διάλεξη για γνωριμία με το πανεπιστήμιο, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00.

Ομιλητής ο Kemal Altın, Enrolment Advisor & Marketing Coordinator του πανεπιστημίου και Guest speaker Κύπριος φοιτητής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο για να μοιραστεί τις εμπειρίες του.

Η παρουσίαση θα διαρκέσει 45 λεπτά και στη συνέχεια θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις. Η παρουσίαση θα γίνει στα αγγλικά.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε πατήστε τον σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/j/82327991200

Λίγες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο:

Το UCAM είναι ένα ιδιωτικό ισπανικό Πανεπιστήμιο που παρέχει υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακή εκπαίδευση, στη Murcia της Ισπανίας, έχοντας διεθνή πανεπιστημιούπολη με περισσότερους από 21.000 φοιτητές και περίπου 1.000 καθηγητές. Το UCAM είναι επίσης γνωστό ως αθλητικό πανεπιστήμιο και προσφέρει μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις δίνοντας την δυνατότητα στους φοιτητές να συμμετάσχουν σε επαγγελματικές αθλητικές ομάδες σε διάφορα sports.

Το UCAM περιλαμβάνετε μέσα σε κορυφαίες κατατάξεις στους πίνακες διεθνούς κατάταξής των πανεπιστήμιων όπως το THE και το QS. Επιπλέον, το QS Stars Rating πιστοποιεί το εκπαιδευτικό μοντέλο αριστείας του UCAM.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending