fbpx

Η αγαπημένη σου Pub στον Πρωταρά επέστρεψε για το καλοκαίρι του 2023 και μάλιστα με βραβείο!

Ο καιρός έχει ήδη αρχίζει να μυρίζει καλοκαίρι και εσένα το μυαλό σου ταξιδεύει σε παραλίες, πάρτυ και φυσικά στα αγαπημένα σου καλοκαιρινά στέκια!

Ένα από αυτά έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου και δεν είναι άλλο από την Knight’s Gastropub στην καρδιά της Περνέρας στον Πρωταρά!

Η Knight’s είναι πλέον ανοιχτή και σε υποδέχεται καθημερινά Δευτέρα – Κυριακή! Και σε περιμένει να γευτείς και πάλι τα αγαπημένα σου Steaks, Βurgers, και όχι μονο.

Γιατί η Knight’s Gastropub ξεχωρίζει από μια συνηθισμένη pub;

Η Knight’s είναι εδώ και χρόνια μια αγαπημένη και ξεχωριστή επιλογή για φαγητό και cocktails που “ψάχνεται” συνεχώς και εξελίσσεται προσθέτοντας νέες ιδέες και γεύσεις, κρατώντας ταυτόχρονα τον φιλικό και ζεστό της χαρακτήρα!

Δεν είναι τυχαίο που φέτος κλείνει 35 χρόνια λειτουργίας και έχει βραβευτεί στα Cyprus Eating Awards ως το “Καλύτερο Grill & Bar” τον περασμένο Ιανουάριο!

Αξίζει να την επισκεφθείς για τα ξεχωριστά της Steaks με σπιτική σάλτσα αλλά και για τα homemade Burgers που λιώνουν στο στόμα! Επίσης, θα βρεις πιάτα “gourmet” όπως το Lionfish με σάλτσα Sweet chili ή τον φρέσκο τόνο με κρούστα μυρωδικών και Teriyaki sauce. Ανακάλυψε ΕΔΩ ολόκληρο το Menu!

Αν ψάχνεις για πιο “παρεΐστικες” επιλογές, τότε σου συστήνουμε να δοκιμάσεις τα Nachos, Quesadillas, Fajitas από το Mexican Menu! Σίγουρα στην Knight’s ό,τι επιλέξεις είναι χειροποίητο, φτιαγμένο με φρέσκα υλικά. Από τις σάλτσες μέχρι τα επιδόρπια και τα παγωτά.

Μην ξεχνάς να συνοδεύσεις το φαγητό σου με ένα παγωμένο cocktail – το οποίο θα δυσκολευτείς να διαλέξεις! Αν είσαι φίλος του gin, τότε το Knight’s Vision με αρώματα από λουλούδια θα σε εντυπωσιάσει, ενώ το Porn Star Martini θα σε κάνει να νιώσεις πως όντως είσαι σε διακοπές στον Πρωταρά!

Για εσένα που είσαι ο κλασικός τύπος “της μπύρας”, εκεί θα έχεις να επιλέξεις συνολικά από 12 διαφορετικές μπύρες draught! Πώς αλλιώς θα απολαύσεις τους καλοκαιρινούς αγώνες ποδοσφαίρου;

Πέραν από αυτά, ξεχάσαμε το σημαντικότερο: Στο Knight’s Gastropub στην Περνέρα θα νιώσεις σαν να έχεις επισκεφθεί φιλικό σου σπίτι! Σίγουρα θα βρεις τη φιλοξενία και το χαμόγελο που θες να έχεις όταν πας διακοπές!

Θα το βρεις στην Λεωφόρο Περνέρας 56 στον Πρωταρά!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23831497

Ακολούθησε τo Knight’s Gastropub σε Facebook & Instagram!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending