fbpx

Ο Mr.Beast χαρίζει $50 000 & τα stories πήραν φωτιά – Δες τα πιο αστεία post στα social!

Από τη Δευτέρα 8 Μαΐου, ανοίγοντας το Instagram ένα πράγμα βλέπουμε στα stories μας… Τη φώτο ενός τύπου που κάθεται σε έναν καναπέ και κρατά έναν χαρτοφύλακα γεμάτο με πολλά λεφτά!

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιος είναι αυτός και γιατί βάζουν όλοι το post του σε story, μάθε πως πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς YouTuber στον κόσμο, ο οποίος χαρίζει $50 χιλιάδες σε giveaway, με αφορμή τα γενέθλιά του!

Όπως ήταν ανεμενόμενο, το post έγινε viral ανά το παγκόσμιο και δεν είναι λίγοι αυτοί που βρήκαν ευκαιρία να τρολλάρουν, αλλά και να πάρουν έμπνευση… για να κάνουν τα δικά τους giveaway!

Εμείς, λοιπόν, σου μαζέψαμε τα πιο αστεία posts που εντοπίσαμε στα social για να γελάσεις με την ψυχή σου! 😉

Δες τα πιο κάτω:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mix FM Cyprus (@mixfmcyprus)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ken Georgiou (@kken.cy)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MR VILLATSIOS (@villatsios)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chucky 🇨🇱 (@goodguychile)

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, το post του διαγωνισμού είχε μαζέψει πάνω από 17 εκατομμύρια likes. Όπως ανακοίνωσε το βράδυ ο ίδιος ο Mr.Beast, το Instagram του “κατέβασε” το post (ποιος να ξέρεις το γιατί;!), όμως, ευτυχώς κρατούσαν “αρχείο” για τις συμμετοχές.

Το καλύτερο, όμως, είναι πως μετά από αυτό, ο γνωστός YouTuber αύξησε το συνολικό ποσό που θα χαρίσει από 50 χιλιάδες σε 100. Αφού όπως θα δεις και στο πιο κάτω story αντί για 5 τυχερούς θα κληρώσει 10 που θα πάρουν από 10 χιλιάδες ο καθένας! WOW

Τι λες θα κερδίσει κάποιος Κυπραίος τα λεφτά του Mr.Beast; #ινταchance

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending