fbpx

Ο Σάββας Κωνσταντίνου αποδέχτηκε το challenge για spicy διλήμματα γιατί του τάξαμε Burgers!

Ο Σάββας Κωνσταντίνου ή αλλιώς @savvas.kon, όπως τον γνωρίζουμε από το TikTok (και τα βιντεάκια με τον παππού του), βρέθηκε στους χώρους του StudentLife για να κάνει ένα διαφορετικό… lunch break μαζί με τον Ανδρέα Χαρή!

Και επειδή lunch break χωρίς φαγητό δεν γίνεται, παρήγγειλαν και απόλαυσαν λαχταρισταααά smashed Burgers από το FlipStreet! Ο Χαρής προτίμησε το Classic Cheeseburger μαζί με Halloumi Fries, ενώ για τον Σάββα πήρε ένα ένα Spicy Bacon Cheeseburger. Έτσι για να το «συνδυάσει» και με τις spicy ερωτήσεις και διλήμματα που του ετοίμασε!

Ο Σάββας μας αποκάλυψε αρκετά που δεν ξέραμε για τον ίδιο, όπως πόσα στοίχισε το πιο ακριβό fashion item που αγόρασε, ποιο ήταν το πιο ακραίο περιστατικό με θαυμαστή αλλά και με ποιον TikToker δεν θα συνεργαζόταν ποτέ! #oops

Δες το video πιο κάτω:

Σου ανοίξε η όρεξη όσο έβλεπες το video, σωστά; Θες κι εσύ ένα ζουμερό burger… που δεν μοιάζει με τα άλλα;

Κι αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει τα FlipStreet Burgers τόσο ξεχωριστά; Θα σου πούμε τη φράση: “the simpler, the better”, αφού περιλαμβάνουν μόνο όσα θα απογειώσουν τη γεύση του burger σου! Η “σύνθεση” συμπληρώνεται με το σπιτικό potato bun, για να νιώθεις τη γεύση του κάθε υλικού στην κάθε σου μπουκιά!

Μπορείς να παραγγείλεις τα FlipStreet Burgers 7 μέρες την εβδομάδα, μόνο με delivery, μέσω Foody, Wolt και Bolt!