fbpx

Σπούδασε με 50% Υποτροφία σε προπτυχιακά & μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Λεμεσού (UoL)!

Είσαι στη φάση που ψάχνεις πτυχίο ή μεταπτυχιακό; Σκέφτεσαι ποιο πανεπιστήμιο θα σου δώσει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και προοπτικές άμεσης εργοδότησης μετά τις σπουδές; Θες επίσης να κάνεις μια οικονομικά προσιτή επιλογή;

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (UoL), το νεότερο πανεπιστήμιο της Κύπρου που αποτελεί μετεξέλιξη του CIIM, εκπληρώνει αυτές τις απαιτήσεις! Με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα εξαιρετικής ποιότητας, σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις φέτος τις σπουδές σου με υποτροφία.

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού προσφέρει 4 υποτροφίες (μέχρι 50%) συνολικής αξίας €62,500! Μάθε περισσότερα & κάνε αίτηση ΕΔΩ μέχρι 29/9!


Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (UoL)

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού είναι η μετεξέλιξη μιας από τις πιο γνωστές και πιο αξιόπιστες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη χώρα μας, του Cyprus International Institute of Management (CIIM), που μετρά περίπου 3,000 Κυπρίους και ξένους αποφοίτους.

Η διαδικασία μετεξέλιξης ολοκληρώθηκε μετά από αυστηρές αξιολογήσεις από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), καθώς και με έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου. Έτσι, κάθε φοιτητής ξέρει ότι φοιτά σε ένα πλήρως αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

Τα προγράμματα

Βασισμένο στις τρεις δεκαετίες εκπαιδευτικής εμπειρίας του CIIM, το UoL προσφέρει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σπουδών, ενώ σχεδίασε και 3 προπτυχιακά προγράμματα εξαιρετικής ποιότητας:

  • BA Bachelor in Business Administration (BBA)
  • BSc in Computing & Business Technologies
  • BSc in Economics
  • Master in Business Administration (MBA)
  • MSc «Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση» (διδάσκεται στην Ελληνική γλώσσα)
  • MSc in Green & Digital Management
  • MSc in Computer Science & Business Technologies
  • Master in Public Sector Management (MPSM)
  • MSc in Business Intelligence & Data Analytics
  • MSc in Financial Law and International Taxation
  • MSc in Shipping Operations & Management (Online)
  • MSc in Human Resource Management & Organisational Behaviour
  • MSc in Financial Services

Τα προγράμματα προετοιμάζουν τους φοιτητές ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Οι σχέσεις που έχουν χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τον κόσμο του επιχειρείν στην Κύπρο είναι πολύτιμες για κάθε απόφοιτο, ώστε να αποκτήσει πρακτική εμπειρία, αλλά και να του δοθούν ευκαιρίες απασχόλησης άμεσα.

Θες να σπουδάσεις σε ένα από τα πιο πάνω προγράμματα; Διεκδίκησε υποτροφία μέχρι και 50%! Κάνε αίτηση ΕΔΩ μέχρι 29/9!


Το UoL ήρθε για να προσφέρει μια σύγχρονη εκπαιδευτική εμπειρία, σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες και ζωντανές πόλεις της Ευρώπης. Με διεθνούς φήμης ακαδημαϊκούς και ερευνητές, που έχουν σπουδάσει και εργαστεί στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το Oxford, Cambridge, MIT και Harvard, το Πανεπιστήμιο Λεμεσού εγγυάται ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον με προκλήσεις, όρεξη για μάθηση και πάθος για αριστεία.

Σκοπός του Πανεπιστημίου Λεμεσού ( UoL) είναι να διευρύνει τα όρια της γνώσης μέσω της έρευνας αιχμής, της καινοτομίας και της εμπνευσμένης εκπαίδευσης σε ένα δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον, όπου οι φοιτητές μπορούν να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις συμπεριφορές που είναι απαραίτητες για να επιτύχουν σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο και να ζήσουν μια ουσιαστική και ολοκληρωμένη ζωή.

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Λεμεσού και κάνε αίτηση για 50% υποτροφία ΕΔΩ μέχρι 29/9!

Έναρξη ακαδημαϊκού εξαμήνου 9 Οκτωβρίου 2023