fbpx

Θες να γίνεις επαγγελματίας Bartender; Πάρε πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα Barology του InterNapa College!

Έχεις πάθος με τη μίξη ποτών και τη δημιουργία κοκτέιλ; Θες να αποκτήσεις τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να γίνεις world class bartender; Μπορείς να το πετύχεις στην Κύπρο με το Βarology!

Το Barology είναι το πρώτο ακαδημαϊκό certificate στο Επαγγελματικό Bartending και προσφέρεται από το InterNapa College! Πρόκειται για ένα νέο και καινοτόμο πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους, αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό τόσο για άτομα που θέλουν να μάθουν την τέχνη του bartending, αλλά και για ήδη επαγγελματίες στον τομέα που θέλουν να ανελιχθούν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Το InterNapa College προσφέρει πλήρη υποτροφία σε 1 άτομο καθώς και 50% μειωμένα δίδακτρα σε όσους θα κάνουν αίτηση μέχρι 24/9!



 

Barology – Ακαδημαϊκό Πιστοποιητικό στο Επαγγελματικό Bartending

Οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν το InterNapa College στην δημιουργία του Barology είναι η ανάγκη για ανάδειξη και μετουσίωση του bartending ως τέχνη καθώς και η ζήτηση για περαιτέρω εξέλιξη του τομέα. Πλέον ο Bartender έχει την δική του σπουδή, έχει την δική του σχολή και μπορεί να νιώθει περήφανος γι’ αυτό.

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά καινοτόμο με 16 μαθήματα (8 μήνες) και με πληρωμένη πρακτική άσκηση (4 μήνες). Τα μαθήματα διεξάγονται μεταξύ άλλων σε οινοποιεία και ζυθοποιεία, ώστε να μπορούν οι φοιτητές να αντιληφθούν και να βιώσουν τις πρακτικές έννοιες του μαθήματος. Το πρόγραμμα προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία πρακτικής άσκησης στο διάσημο Laki Kane Bar στην καρδιά του Λονδίνου, αλλά και σε γνωστά bars της Κύπρου.

Ο φοιτητής θα γνωρίσει κάθε πτυχή του Bartending, με ακαδημαϊκούς αλλά και με μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα τους. Μέσα από το πρόγραμμα, θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τις επαγγελματικές και τεχνικές δεξιότητες στην προετοιμασία ποτών, στην δημιουργία καινούργιων κοκτέιλ, στη μοντερνιστική μίξη ποτών, στους αρωματισμούς των κοκτέιλ, στην κατανόηση των διαφόρων κρασιών και αλκοολούχων ποτών… και σε πολλά άλλα.

barology.cy

Μαθήματα & προσωπικότητες

Στο πρόγραμμα μαθημάτων εντάσσεται το Wine and Spirit Appreciation and Cellar Alchemies που δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο της παραγωγής κρασιού και μάλιστα στο πλευρό του Οινολόγου και Σομελιέ, Ορέστη Τσιάκκα και στο Tsiakkas Winery. 

Το μάθημα The Bar in the New Digital Age προσφέρει τις απαιτούμενες δεξιότητες για διαχείριση του απαιτητικού κόσμου της τεχνολογίας, της διαφήμισης, του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το μάθημα Bar, Barista and Restaurant Beverage Service παρέχει τις δεξιότητες για το στήσιμο ενός μενού, και το μάθημα Art and Craft of Cocktails and Mocktails την πρακτική ικανότητα και τις επαγγελματικές δεξιότητες για δημιουργία κοκτέιλ. Δες όλα τα μαθήματα και μάθε για τις προσωπικότητες που θα συναντήσεις στο barology.cy

Αναγνώριση σε Κύπρο και Ευρώπη

Το Ακαδημαϊκό Πιστοποιητικό στο Επαγγελματικό Bartending από το InterNapa College είναι αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), που είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ENQA).

Επίσης, οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται κρατική φοιτητική χορηγία μέχρι €3,420.

Θες κι εσύ να αποκτήσεις το Barology certificate με πλήρη υποτροφία; Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα τώρα!

Έναρξη μαθημάτων 9 Οκτωβρίου 2023
To πρόγραμμα Barology είναι powered by SHARK Energy