fbpx

Απόκτησε το Δίπλωμα στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση με υποτροφία μέχρι 50%!

Το Δίπλωμα στη Λογιστική και τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση που προσφέρει το EIMF*, είναι ένα 2-ετές αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα που παρέχει ό,τι χρειάζεται ένας σύγχρονος επαγγελματίας – γνώσεις, εργαλεία, ικανότητες και δεξιότητες – για να αρχίσει ή να διευρύνει την καριέρα του στον τομέα της λογιστικής και χρηματοοικονομικής διοίκησης.

Με την ολοκλήρωση του διπλώματος λαμβάνεις επίσης τον Επαγγελματικό Τίτλο ΑΑΤ Professional Qualification καθώς και σημαντικές απαλλαγές από μαθήματα του ACCA, ICEAW και CIMA.


Το EIMF προσφέρει 6 υποτροφίες μέχρι 50% για απόκτηση του Διπλώματος – Κάνε αίτηση μέχρι 6/2/2024


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τι κάνει το πρόγραμμα τόσο καινοτόμο;

Το γεγονός ότι σε εκπαιδεύει σε συνθήκες πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος! Η εκπαίδευση βασίζεται στη χρήση λογισμικών και εργαλείων που χρησιμοποιούν τα οικονομικά τμήματα των σύγχρονων οργανισμών. Με τη χρήση αυτών των εργαλείων θα αναπτύξεις τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να αρχίσεις να εργάζεσαι άμεσα με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το EIMF

Το European Institute of Management and Finance – EIMF, είναι ένας από τους πιο εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης για το Χρηματοοικονομικό και Επαγγελματικό κλάδο με βάση την Κύπρο και παρουσία σε Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Βέλγιο και Ντουμπάι.

Τα Πλεονεκτήματα του Διπλώματος

> Συνδυασμός Θεωρίας & Πρακτικής μέσω εργαστηρίων

Το πρόγραμμα προσφέρει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό μοντέλο που συνδυάζει το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο με την πρακτική εφαρμογή. Δίνεται έμφαση στην ομαδική εργασία, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία για  επίλυση προβλημάτων και την εξάσκηση κριτικής σκέψης. Οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων εκτελούν λογιστικά καθήκοντα σε συνθήκες που προσομοιάζουν σε ένα πραγματικό λογιστήριο.

> Χρήση τεχνολογίας

Η εκπαίδευση βασίζεται στη χρήση μοναδικών και εξειδικευμένων εργαλείων όπως για παράδειγμα Λογιστικά προγράμματα, Λογισμικά διεξαγωγής ελέγχου, Προγράμματα μισθοδοσίας, Λογισμικά προγραμματισμού πόρων της επιχείρησης (ERP) και άλλα.

> Αναγνωρίσεις & Διαπιστεύσεις

Το πρόγραμμα αναγνωρίζεται από τους αρμόδιους Κρατικούς & Ευρωπαϊκούς φορείς, αλλά και τα Επαγγελματικά Σώματα Λογιστών, καταδεικνύοντας την ποιότητα και την αποδοτικότητα του προγράμματος, ανοίγοντας το δρόμο σε μια επιτυχημένη καριέρα και επαγγελματική δικτύωση.

Με την ολοκλήρωση του διπλώματος οι φοιτητές λαμβάνουν ταυτόχρονα τον Βρετανικό Επαγγελματικό Τίτλο ΑΑΤ Professional Qualification και επίσης κερδίζουν σημαντικές απαλλαγές από μαθήματα του ACCA, ICEAW και CIMA.

> Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους φοιτητές στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και συμπεριφορών (soft skills) που οι εργοδότες ζητούν και θεωρούν σημαντικές για αποτελεσματική απόδοση στο χώρο εργασίας. Οι κυριότερες δεξιότητες στις οποίες δίνεται έμφαση είναι η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων, η προσαρμοστικότητα, η συνεργασία και η λήψη πρωτοβουλιών.

> Ευκαιρίες Εργοδότησης

Με δεδομένο ότι η εργοδότηση λογιστών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά κατά την επόμενη δεκαετία, οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες. Το EIMF, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του, έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίκτυο στην χρηματοοικονομική αγορά της Κύπρου, συνδέοντας έτσι τους φοιτητές και αποφοίτους του προγράμματος με την αγορά εργασίας στον τομέα.

Το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ολοκληρωθεί με πλήρη φοίτηση στα 2 χρόνια ή με μερική φοίτηση στα 4 χρόνια. Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του EIMF, στην αγγλική γλώσσα. Τα δίδακτρα σπουδών είναι €11,000.


Ενδιαφέρεσαι για το Δίπλωμα στη Λογιστική και τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση του EIMF; Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα για να πάρεις μέχρι 50% υποτροφία!

Έναρξη μαθημάτων 20 Φεβρουαρίου 2024 – Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ