fbpx

Θες μια δουλειά με προνόμια όπου θα αναπτύξεις και τις γνώσεις σου; Δες τις θέσεις που προσφέρει η LEROY MERLIN!

Αποφοίτησες πρόσφατα (ή ακόμα σπουδάζεις) και ψάχνεις μια δουλειά, η οποία θα σου προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών με πολλά προνόμια, ενώ ταυτόχρονα θα σου επιτρέπει να αναπτύσσεις συνεχώς τις γνώσεις και τις ικανότητες σου;

Η LEROY MERLIN ψάχνει άτομα για να ενταχθούν στην ομάδα της και θέλει να δει αν… #eisai_mesa για μια συναρπαστική νέα σταδιοδρομία! Με ένα τεράστιο δίκτυο καταστημάτων σε 13 χώρες παγκοσμίως, στη LEROY MERLIN είναι πλέον αναγνωρισμένοι ως οι ειδικοί στην ανακαίνιση και τη βελτίωση της κατοικίας.

Βρες ΕΔΩ όλες τις θέσεις εργασίας & κάνε έγκαιρα αίτηση!


Δες πιο κάτω γιατί πραγματικά αξίζει να ενταχθείς στην ομάδα της LEROY MERLIN:


1
Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη

Στη LEROY MERLIN θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύσσεις συνεχώς τις γνώσεις σου, καθώς θα είσαι μέλος μιας ομάδας που αποστολή της είναι να χτίζει μια καλύτερη και βιώσιμη ζωή στο «σπίτι» για όλους!

Με αξίες που… αξίζουν, όπως: η αυθεντικότητα, η δεκτικότητα, η αλληλεξάρτηση και η αποτελεσματικότητα, η εταιρεία έχει τη δική της κουλτούρα και ταυτότητα που χαρακτηρίζει τόσο τις σχέσεις της με τους πελάτες, αλλά και με τους ανθρώπους της!

Γι’ αυτό και αν γίνεις μέλος της ομάδας αυτής, όπου οι άνθρωποι διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο, θα εξειδικευτείς στην αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση πελατών, ώστε να μπορείς να τους εμπνέεις και να τους καθοδηγείς, προτείνοντάς τους ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο σπίτι, με βάση τις ανάγκες τους.

Φυσικά, θα μάθεις επίσης πώς να λειτουργείς σε μια μεγάλη εταιρεία με ομαδικό πνεύμα, και πώς να συμβάλλεις στη δημιουργία κλίματος συνεργασίας με μια θετική και επαγγελματική συμπεριφορά.

2
Ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών, bonus & προνόμια

Λένε πως για να μείνεις σε μια δουλειά, εκτός από το περιβάλλον, πρέπει να νιώθεις ικανοποίηση… ότι αυτά που παίρνεις αντιστοιχούν σε αυτά που προσφέρεις!

Εννοείται πως η αμοιβή είναι -ίσως- το πρώτο κριτήριο που θα θέσεις όταν ψάχνεις για εργασία, γι’ αυτό και η LEROY MERLIN προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών, 13ο και 14ο μισθό και επιπλέον 3 μηνιαίο bonus. Εεε WOW!

Κάθε εργαζόμενος έχει και πολλά άλλα προνόμια, όπως: ασφάλεια ζωής, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αποζημίωση του μισθού για τις πρώτες 3 ημέρες ασθένειας. Απολαμβάνει επίσης: εταιρικές εκπτώσεις, πρόγραμμα well being, ενώ ταυτόχρονα παίρνει prepaid card (αξίας 60 ευρώ μηνιαίως) και κινητό τηλέφωνο με πρόγραμμα απεριόριστης επικοινωνίας! Couldn’t ask for more, συμφωνείς;

3
Μια εταιρεία που νοιάζεται για τους ανθρώπους της

Βλέποντας πόση έμφαση δίνει στην ευεξία (well-being) των εργαζομένων της, θα καταλάβεις ότι στη LEROY MERLIN αναγνωρίζουν ότι οι άνθρωποι είναι προτεραιότητα! Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις καλά στον εργασιακό σου χώρο, να έχεις ισορροπία με την προσωπική σου ζωή και να εξελίσσεσαι!

Τα μέλη της ομάδας της LEROY MERLIN έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν προγράμματα υγείας και ευεξίας, όπως μαθήματα antistress stretching, yoga και pilates, σεμινάρια διαχείρισης στρες, μαθήματα μαγειρικής για υγιεινά γεύματα εργασίας, διατροφικές συμβουλές, με στόχο να φροντίζουν όσο περισσότερο τον εαυτό τους.

Για τη ψυχική και συναισθηματική ευεξία η εταιρεία παρέχει webinars & workshops για τη διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων, την αυτοφροντίδα, τον γονεϊσμό και την ψυχική ανθεκτικότητα, workshops με εργαλεία παραγωγικότητας και διαχείρισης χρόνου, βοηθώντας έτσι τους εργαζομένους της να αντιμετωπίσουν το στρες και τις προκλήσεις της εργασίας.

#eisai_mesa για μια συναρπαστική νέα σταδιοδρομία; Δες εδώ τις θέσεις εργασίας & γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας της LEROY MERLIN!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending