fbpx

Το EIMF προσφέρει 9 υποτροφίες στο πρόγραμμα Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση!

Θες να ξεκινήσεις σπουδές στη Λογιστική/Χρηματοοικονομική; Θα σε ενδιέφερε ένα πρακτικό πρόγραμμα, προσιτό οικονομικά που μέσα σε 2 χρόνια σε βγάζει έτοιμο/η για να μπεις στη δουλειά και να πετύχεις; Και το καλύτερο… σου προσφέρει εγγυημένη θέση εργασίας!

Ε λοιπόν, το Δίπλωμα στη Λογιστική και τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση που προσφέρει το EIMF* έχει όλα τα πιο πάνω πλεονεκτήματα και ακόμη περισσότερα… αφού σου δίνει και σημαντικές εξαιρέσεις από μαθήματα του ACCA, ICEAW, CIMA & AAT.


Το EIMF προσφέρει 9 υποτροφίες (πλήρεις ή μερικές) για απόκτηση του Διπλώματος! Κάνε αίτηση μέχρι 22/7/2024!


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το EIMF & το πρόγραμμα

 

Το European Institute of Management and Finance – EIMF, είναι ένας από τους πιο εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης για το Χρηματοοικονομικό και Επαγγελματικό κλάδο με βάση την Κύπρο και παρουσία σε Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Βέλγιο και Ντουμπάι.

Γνωρίζει πολύ καλά τη χρηματοοικονομική αγορά της Κύπρου και τις ανάγκες της, γι’ αυτό έχει δημιουργήσει αυτό το 2-ετές αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρία και πρακτική και σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι – γνώσεις, εργαλεία, ικανότητες και δεξιότητες – για να αρχίσεις ή να διευρύνεις την καριέρα του στον τομέα της λογιστικής και χρηματοοικονομικής διοίκησης.

Το γεγονός ότι σε εκπαιδεύει σε συνθήκες πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος το κάνει πραγματικά καινοτόμο! Η εκπαίδευση βασίζεται στη χρήση λογισμικών και εργαλείων που χρησιμοποιούν τα οικονομικά τμήματα των σύγχρονων οργανισμών, που σου επιτρέπει να αρχίσεις να εργάζεσαι άμεσα με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Γιατί να επιλέξεις το Δίπλωμα του EIMF

> Εγγύηση Εργασίας: Εξασφάλισε θέση εργασίας καθώς ακόμα σπουδάζεις και ενίσχυσε την πρακτική εφαρμογή των γνώσεών σου. Το EIMF συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις την καριέρα σου ή να βρεις μια καλύτερη θέση εργασίας.

> Εξαιρέσεις από μαθήματα Διεθνών Επαγγελματικών Τίτλων: Οι απόφοιτοι του προγράμματος απολαμβάνουν εξαιρέσεις από τις εξετάσεις ACCA, CIMA, ICAEW, AAT, επιταχύνοντας την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

> Αναγνωρισμένο Δίπλωμα: Το δίπλωμα είναι αναγνωρισμένο από τον φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης. Το περιεχόμενο του διπλώματος εκτιμάται τόσο από την αγορά και τους εργοδότες, όσο και από τα διάφορα επαγγελματικά σώματα για την ποιότητα και τη γνώση που προσφέρει.

> Προσιτό Κόστος: Το πρόγραμμα προσφέρει ανώτερη ποιότητα σε χαμηλό κόστος, καθιστώντας την εκπαίδευση προσιτή για όλους. Τα δίδακτρα σπουδών είναι στις €11,000.

> Επαγγελματική Εξέλιξη & Βελτίωση Απολαβών: Το δίπλωμα είναι το διαβατήριό σου για επαγγελματική άνοδο, παρέχοντάς σου τις γνώσεις-δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να ξεχωρίσεις. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις καλύτερες αμοιβές και παροχές, καθώς θα θεωρείσαι εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα της λογιστικής και χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

Οι ρόλοι που μπορείς να αποκτήσεις

Σκέφτεσαι τι θέσεις θα μπορείς να διεκδικήσεις με την απόκτηση του διπλώματος; Δες αναλυτικά πιο κάτω:

  • Λογιστής: Διαχειρίζεται τα οικονομικά αρχεία & διασφαλίζει την ακρίβεια στις οικονομικές αναφορές
  • Φορολογικός Σύμβουλος: Παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές για τον φορολογικό προγραμματισμό και τη συμμόρφωση
  • Υπεύθυνος Συμμόρφωσης: Διασφαλίζει ότι οι οργανισμοί τηρούν τις κανονιστικές απαιτήσεις & τις εσωτερικές πολιτικές
  • Αναλυτής Προϋπολογισμού: Αναλύει προτάσεις προϋπολογισμού & οικονομικές αναφορές για να εξασφαλίσει την αποδοτική κατανομή των πόρων
  • Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος: Βοηθά τους πελάτες στη διαχείριση των οικονομικών τους & στον προγραμματισμό για μελλοντικούς οικονομικούς στόχους
  • Σύμβουλος Διοίκησης: Συμβουλεύει οργανισμούς για τη χρηματοοικονομική στρατηγική & τις λειτουργίες με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης

Ενδιαφέρεσαι για το Δίπλωμα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση του EIMF; Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα και διεκδίκησε υποτροφία!

Έναρξη μαθημάτων Οκτώβριος 2024 – Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ