fbpx

Τι να κάνεις (ή όχι) στις πρώτες διακοπές με νέο αμόρε -για να υπάρξουν και δεύτερες!

Εκεί που μετά τον πρώτο ενθουσιασμό, αρχίζουν οι αγωνίες…

Οι πρώτες διακοπές με τον/την σύντροφό μας, εγείρουν μέσα μας κλασικά ερωτήματα «Θα περάσει καλά μαζί μου;», «Θα περάσω καλά μαζί του;», «Θα βαρεθούμε;», «Θα ταιριάζουν τα θέλω μας, θα συμβαδίζουν τα ωράριά μας;».

Σκέψεις και ερωτήματα που γεννούν άγχος και αγωνία ,την ίδια στιγμή που σκέφτεσαι «γιατί νιώθω έτσι; Θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος/η που θα πάμε διακοπές μαζί …».

 

Δοκιμασία ή ευκαιρία;

en-amoureux

Το άγχος και η αγωνία που αισθάνεσαι εμπεριέχουν, από την μια πλευρά, μια φυσιολογικότητα, αφού οι πρώτες σας διακοπές μαζί θα είναι η πρώτη φορά που θα συνυπάρξετε μακριά από το «γνώριμο πλαίσιο» της καθημερινότητας, χωρίς αποχωρισμούς, χωρίς διαλείμματα, χωρίς πρόγραμμα: εσύ και εκείνος/η συνέχεια μαζί. Από την άλλη όμως, θα είναι και μια πολύτιμη ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο, να αναγνωρίσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, να έχετε ποσοτικό και ποιοτικό χρόνο για εσάς, για την επικοινωνία σας, για την ερωτικήσας ζωή.

 

Το κλειδί για όμορφες διακοπές

summer flirt

Το κλειδί για να περάσετε όμορφα στις πρώτες σας διακοπές μαζί είναι η επικοινωνία! Πριν φύγετε για διακοπές, συζητήστε τον προορισμό του πρώτου σας ταξιδιού, το πού θα σας άρεσε να μείνετε, σκεφτείτε λίγο κατά την διάρκεια του ταξιδιού το πώς θα σας άρεσε να περνάτε τις ημέρες σας στις διακοπές, μιλήστε

 

Και φυσικά, να είστε ευέλικτοι!

5tipsforimprovingthecommunicationinyourrelationship-learntohavefuntogether

 

Η επικοινωνία σε συνδυασμό με την ευελιξία αποτελούν τις χρυσές οδούς για μια ποιοτική σχέση, μέσα στην οποία μπορούμε να περνάμε καλά με τον/την σύντροφό μας. Μπορείς πάντα να προτείνεις κάποια πράγματα που θα σου άρεσε να κάνετε μαζί και αντίστοιχα να ζητήσεις από εκείνον/η να σου προτείνει τι θα τον/την ευχαριστούσε. Με αυτό τον τρόπο, εξισορροπείς τα θέλω σας και φροντίζεις να απολαύστε και οι δύο τις διακοπές σας ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε απόλυτα για την παραλία που θέλετε να κολυμπήσετε/ την ταβέρνα που θέλετε να φάτε/ το μπαράκι που θέλετε να βγείτε. Επιπλέον, δώσε έμφαση στην ερωτική σας ζωή που στις διακοπές μπορεί να γίνει ακόμη πιο απολαυστική, αφού θα έχετε άπλετο χρόνο να πειραματιστείτε με σύμμαχούς σας τον ήλιο, την θάλασσα, τα έντονα αρώματα που αναδύει το κορμί το καλοκαίρι, αλλά και αυτή την μοναδική αίσθηση απελευθέρωσης που προσφέρει αυτή η εποχή.

 

Τι να πάρετε μαζί σας!

packing-for-boarding-school

Στις αποσκευές σου βάλε ότι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφους, ερωτικούς, άνετους! Άφησε πίσω σου όμως τον εγωισμό, τις άμυνες και όσες συμπεριφορές δηλητηριάζουν την σχέση σας. Ακόμη κι αν η συνύπαρξή σας στις διακοπές σας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες στιγμές, διαφορές και εντάσεις, παρέμεινε ψύχραιμος/η και δώσε λίγο χρόνο ώστε να αποφορτιστεί το κλίμα, πριν επικοινωνήσετε για όσα συνέβησαν. Και φυσικά μην ξεχνάς πως επιστρέφοντας από τις διακοπές σας θα έχετε κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ουσιαστική και πολύτιμη συνειδητοποίηση: «περνάμε καλά μαζί;».

Πηγή: faysbook.gr

 

Δες επίσης: 5 σημάδια ότι περνάς το καλύτερο καλοκαίρι ever!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending