Η δύναμη της ψυχής: Δεν υπάρχει “δεν μπορώ” αλλά “δεν θέλω”! (video)

Κάποτε φτάνει μια μέρα, μια στιγμή που νιώθεις ότι όλα πάνε χάλια.  Έρχεται η μέρα που νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, αφού νιώθεις την απογοήτευση από την προηγούμενη σου αποτυχία.

Έρχεται, βέβαια, και η μέρα που νιώθεις βαρεμάρα. Βαριέσαι να πας πανεπιστήμιο, δουλειά, γυμναστήριο, σχολείο, βαριέσαι να διαβάσεις και πάει λέγοντας.

Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Δείτε το πιο πάνω βίντεο και θα καταλάβετε!

 

Απλά υποκλίνομαι στην μεγαλειότητα της δύναμης τους!

Μετά από το πιο πάνω video, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να λέει την λέξη “βαριέμαι” από την στιγμή που αυτά τα άτομα δίνουν τα πάντα για να κάνουν αυτό που τους αρέσει. Με απλά λόγια, απαγόρευσα στον εαυτό μου να ξαναπώ ότι βαριέμαι να κάνω το ο,τιδήποτε, γιατί πολύ απλά εκείνες τις στιγμές συνειδητοποιώ ότι βλασφημώ.  Αν εγώ μπορώ να ονομάσω κάτι αμαρτία, είναι αυτό. Αυτά τα άτομα αξίζουν το σεβασμό μας για την δύναμη που κουβαλούν. Η θέληση της ψυχής είναι ευλογία. Και ως γνωστόν, Δεν υπάρχει “δεν μπορώαλλά “δεν θέλω”. Απλά το μόνο που σας ζητάω είναι να σκεφτείτε 2-3 φορές τη στιγμή που θα πείτε βαριέμαι ή δεν έχω χρόνο να κάνω γυμναστική, ή να κάνω το ο,τιδήποτε. 

Η δύναμη σας φαίνεται όταν έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας.

Αυτό ακριβώς γίνεται καθημερινά, σε κάθε τιπου κάνετε στην καθημερινότητα σας. Σε κάθε τι που πρέπει να φτάσετε τις αντοχές σας στο υπέρτατο σημείο. Έρχεστε αντιμέτωποι με την ψυχολογία σας, τα συναισθήματα σας, την αντοχή σας. Είσαι εσύ και ο εαυτός σου! Ή θα νικηθείς ή θα ηττηθείς! Και αυτά τα άτομα σίγουρα κυριαρχούν τον εαυτό τους. Θα πρέπει να τα έχουμε ως πρότυπα για την δύναμη της ψυχής τους που συνεχίζουν παρά την “διαφορετικότητα” τους.

Η δύναμη τους, τους έκανε να μην υποδουλωθούν στην ανικανότητα τους, αλλά αντίθετα την νίκησαν και πολύ απλά μας “έβαλαν γυαλιά”! Η κυριαρχία επί του εαυτού μας είναι πρόκληση. Μια πρόκληση δύσκολη που την αντιμετωπίζουμε σε κάθε μας βήμα. Η λύση είναι να νικήσουμε τον εαυτό μας με την δύναμη της ψυχής μας.

Στο πιο πάνω video απλά παρουσιάζονται τα πρότυπα που πρέπει να έχουμε. Κανένας άλλος δεν αξίζει να είναι πρότυπο σε εμάς και των παιδιών μας. Τόσο αυτά όσο και οποιοδήποτε άτομο που έφτασε στο σημείο να υποδουλωθεί από την ανικανότητα του, από μια αρρώστια, από μια δυσκολία και παρόλα αυτά κυρίευσε τον εαυτό του αξίζει τον σεβασμό μας και να είναι πρότυπο. Πρότυπο για τη θέληση που έχει στην ψυχή του.

Οι δυνατοί άνθρωποι δεν είναι οι μυώδεις, αλλά είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη να πέφτουν στο πάτωμα και να σηκώνονται. Για ό,τι κάνουμε στην ζωή μας χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Μακάρι μια μέρα όλοι μας να αποκτήσουμε την δύναμη που έχουν αυτοί οι άνθρωποι!

Δες επίσης: Δύο παράλληλοι κόσμοι..