fbpx

UNISPORTS: Ξεκίνησε ντέρμπι, κατέληξε περίπατος (PHOTOS)

Πρεμιέρα έκανε χτες βράδυ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Γυναικών (αφού το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με το Frederick είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας) και φρόντισε να είναι εντυπωσιακή αφού επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 1-8.

Η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα του αγώνα δεν προδίκαζε τέτοια εξέλιξη αφού και οι 2 ομάδες μπήκαν φορτσάτα και με μπόλικη διάθεση να επιβληθούν στον αντίπαλο. Η πρώτη καλή φάση ανήκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και τη Χαρούλλα Παναγιώτου που είδε το πλασέ της να γλύφει στην κυριολεξία το δεξί κάθετο δοκάρι της Άντριας Ζίκη.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο απάντησε με τέρμα όταν στο 5ο λεπτό η Χρυστάλλα Χαραλάμπους με σουτ (πρώτα χτύπησε στο δοκάρι) έγραψε το 0-1 για τις πορτοκαλί. Τρία λεπτά αργότερα, το Πανεπιστήμιο Κύπρου απάντησε με την Παναγιώτου που μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, βρέθηκε απέναντι από τη Ζίκη, προσποιήθηκε και πλάσαρε εύστοχα αυτή τη φορά για το 1-1.

Η μπάλα στη συνέχεια ανεβοκατέβαινε, με ευκαιρίες να χάνονται μπροστά και από τις 2 εστίες. Την πιο κλασσική ευκαιρία έχασε το Ευρωπαϊκό όταν ένα σουτ από θέση πλάγια δεξιά της Βικεντίας Γεωργίου σταμάτησε στο δοκάρι, στην επαναφορά και ενώ η τερματοφύλακας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Ειρήνη Χρυσοστόμου, ήταν εκτός θέσης η Παναγιώτα Φιλίππου έκανε το πλασέ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, κύλησε πάνω στη γραμμή χωρίς να καταλήξει όμως στα δίκτυα.

Το πρώτο ημίχρονο όμως θα πρόσφερε και άλλες συγκινήσεις αφού στο 23ο λεπτό το Ευρωπαϊκό πήρε το προβάδισμα και πάλι όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η Χρυσή Κλείτου βρέθηκε μόνη, αμαρκάριστη στο δεύτερο δοκάρι και έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το προβάδισμα τους αφού απευθείας εκτέλεση φάουλ της Χρυστάλλας Χαραλάμπους νίκησε την Χρυσοστόμου κάνοντας έτσι το 1-3 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι κοπέλες του Ευρωπαϊκού μπήκαν αποφασισμένες να διευρύνουν κι άλλο το προβάδισμα τους. Αρχικά, στο 25ο λεπτό η Βικεντία Γεωργίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-4 για να ακολουθήσουν ακόμα 2 τέρματα από την ίδια φουτσαλίστρια στο 30’ και στο 32’ φέρνοντας έτσι το δείκτη του σκορ στο 1-6.

Η γηπεδούχος ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου, την ίδια ώρα, έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, δεχόμενη άλλο ένα τέρμα στο 34ο λεπτό (1-7). Σκόρερ η Παναγιώτα Φιλίππου με κοντινό πλασέ από δεξιά. Το σκορ έκλεισε στο 40’ η Άννα Μαρία Κυριάκου όταν μετά από αντεπίθεση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου βρέθηκε μόνη και με πλασέ από τα δεξιά σημείωσε το τελικό 1-8.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παναγιώτου Χ., Πέτρου Μ., Χρυσοστόμου Ε., Γιάννη Μ., Παντελή Κ., Χριστοδούλου Ε., Ρουσσιά Α., Κανιάκκη Γ., Τζασαβ Μπ., Σκέντερ Ρ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κυριάκου Α, Γεωργίου Β., Σταυρολοπούλου Χ., Κλεάνθους Χ., Λουκά Κ. Φιλίππου Π., Χαραλάμπους Χ. Κλείτου Χ., Ζίκη Α., Αντωνίου Α.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending